Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DEJO GENIJE

Šimuniću niko nije objasnio o čemu priča

Autor: Kurir | 24.11.2013 - 00:07:00h | Komentara: 5

Predsednik fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević oštro osuđuje ponašanje hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića, koji je skandirao ustaške slogane posle meča sa Islandom i obezbeđenog plasmana na SP u Brazil.

Regionalna liga?  Ajmo na drugu temu: Dejo Savićević

Šimunić je napravio veliku grešku: Dejo Savićević | Foto: Marko Metlaš

On smatra da popularni Džo očigledno nije dovoljno informisan o pojedinim stvarima i da je zbog toga napravio veliki problem, zbog zbog kojeg možda i ne ode na Mundijal naredne godine.

- Šimunić je preterao i tu nema dileme. Ne znam, možda reprezetativci Hrvatske tako razmišljaju, ali on je jedini to javno istakao, što nikako nije dobro. Mada, iskren da budem, mislim da je to izolovan incident i da se fudbaleri ne bave tim stvarima - kaže Savićević i nastavlja:

Šimunić bi se u ustaškoj uniformi verovatno osećao lepo

Šimunić bi se u ustaškoj uniformi verovatno osećao lepo

- Svuda ima ekstremista koji svojim ponašanjem pokvare sliku većine i zbog toga ne treba generalizovati ove stvari. Možda mu niko nije objasnio šta znači ono što je pevao, ali slušao sam njegovu izjavu posle utakmice u kojoj je rekao kako nije nikoga povredio i da je "njihov" problem ako ih je to pogodilo. Sve to nije dobro. Josipu Šimuniću preti kazna od šest utakmica suspenzije zbog ovog gesta, postoji ideja da se kazni i Fudbalski savez Hrvatske, a čak se spominje i zabrana učešća na Mundijalu, ali Dejo ne želi da se bavi prognozama o tome.

- Iskreno se nadam da će konačno pobediti razum i da neće više biti ovakvih situacija. Ali nemojte mene pitati da li bih ga kaznio ili koja bi sankcija bila adekvatna. Ne volim da pričam hipotetički i na temu "šta bi bilo kad bi bilo" jer sam ja u ovoj situaciji samo neutralni posmatrač - kaže Savićević.
 
Poslednji komentari
  • дрвени АДВОКАТ Vreme: 24.11.2013 09:01h

    Објасни нам и снимак и твоју реакцију са јутјуба за време интервјуа. и сад имам то и сваки пут се слатко насмејем како су те провоцирали а ти сочно узвраћао.

  • varnica Vreme: 24.11.2013 09:10h

    Dejo, bas si genije. Nije problem Simunic nego stadion sa preko 30 hiljada dusa.

  • crnogorac Vreme: 24.11.2013 10:14h

    Nece da se zamjeri Hrvatima, vise mu je stalo da misljenja Hrvata nego da zastiti ono sto zdrav razum moze da zakljuci. Ispao je da nekazem p**ka!

  • marko Vreme: 24.11.2013 10:50h

    Njemu su mama,tata i svećenici davno (pre navršene pete godine života) objasnili da su ustaše heroji koji su činili dobra dela a NDH bila država demokratska pravna država!

  • Idriz Vreme: 24.11.2013 11:30h

    Zašto se priča samo o Šimuniću, zašto se ne govori i o onih desetak hiljada navijača koji su zdušno prihvatili njegove Ustaške pokliće?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP