Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIJE BIO OD 1991.

Siniša Mihajlović: Želim da se vratim u Vukovar

Autor: klix | 20.05.2013 - 20:47:00h | Komentara: 2

''Kako starim sve me više vuče da se vratim u Vukovar'', rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović u ekskluzivnom razgovoru za agenciju Anadolija (AA).

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Ovaj proslavljeni fudbaler istakao je da "na rodnoj grudi nije bio od 1991. godine, odnosno od prvih ratnih užasa u Borovu Selu i Vukovaru“.

- Moj brat i majka nekad odu u Vukovar. Obiđu našu kuću i vide kako je danas tamo. Nisam bio od 1991. godine. Bolelo me sve što se izdešavalo. Nisam želeo da vidim srušeni grad, svoju kuću sravnjenu sa zemljom. Ali, evo kako vreme prolazi i ulazim u sve ozbiljnije godine, vuče me da posetim rodni kraju. U dogledno vreme otići ću u Vukovar - rekao je Mihajlović.
Srpski selektor smatra da dolaze bolja vremena za države nastale raspadom bivše Jugoslavije. Mišljenja je i da svi trebaju da radei na širenju pozitivizma, pogotovo ljudi iz javnog života koji su u centru pažnje medija.
- Dobar primer smo selektor Hrvatske Igor Štimac i ja. Pomirili smo se, ne kopamo po prošlosti i gledamo napred. Treba razmišljati pozitivno i pokušati zaboraviti sve ružno što je bilo pre nekih 20 godina. Znam da je to teško, ali ako sam ja mogao da pređem preko nekih stvari, a direktni sam ratni stradalnik, mogu i drugi. Rat je praktično počeo u mojoj kući, pobijeno mi je mnogo prijatelja. Međutim, za dobro novih generacija uspeo sam da okrenem list i nastavim dalje - poručio je Mihajlović.
Ekskluzivni razgovor sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije i proslavljenim igračem Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, agencija Anadolija će u celosti objaviti sutra.
 
Poslednji komentari
  • anazg Vreme: 21.05.2013 10:52h

    praktički, mi to htjeli ili ne ali to je jedina istina...od mržnje nema ništa, možemo se mi prepucavat ali to ne donosi nikakve rezultate...u HR je svatko dobrodošao ako su mu namjere iskrene i bez mržnje i poticanja na nju...a ti naravno ako su ti namjere takve kako kažeš, možeš u Vukovar kad god hoćeš i naravno svojoj kući,ili zemlji nebitno..i ja sam ostala bez svoje kuće koju je sravnila JNA pa opet...trea ići dalje i moramo

  • Balkanac Vreme: 21.05.2013 11:19h

    Da da, i treba zaboraviti tko je granatirao Vukovar?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP