Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILOVAN RAJEVAC ZA ALO! O IGRI „ORLOVA“ U DABLINU:

Sjajno! I Ljajiću se vratio osmeh!

Autor: P. Vuković | 07.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović je položio prvi ispit kao kormilar reprezentacije Srbije pobedom u Irskoj (2:1), ali da bi tu i ostao moraće još koje kockice da se slože. Opšti je utisak da su “orlovi” odigrali veoma dobro na Ostrvu, naročito u drugom poluvremenu.

Zvezda u  usponu srpske fudbalske  reprezentacije: Adem Ljajić

Zvezda u usponu srpske fudbalske reprezentacije: Adem Ljajić

Milovan Rajevac, iskusni fudbalski stručnjak, koji se u nekoliko navrata pominjao kao kandidat za selektorsko mesto, kaže da je u timu prepoznao novu hemiju.

Milovan Rajevac

Milovan Rajevac


- Koliko sam video, potpuno druga priča, vidi se odmah novi šmek! Bitno je da svlačionica ima hemiju i fudbaleri sada nemaju presiju da razmišljaju o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom. Nema podela kao nekada, igraju najbolji, a ne oni koji hoće ili neće da pevaju himnu. Igrače niko ne treba da uslovljava kao što je to bilo sa Ljajićem. Eno, dečko kad je ušao u igru, odmah mu se video osmeh na licu. Ta pozitivna atmosfera je nešto što treba da nosi “orlove” ubuduće - rekao je Rajevac za “Alo!”.

Doktor na terenu: Nemanja Matić

Doktor na terenu: Nemanja Matić


Podseban utisak na Rajevca je ostavio Nemanja Matić.
- Sjajan fudbaler, koliko nam je značio njegov povratak u tim! Video se da smo bez njega bili vrlo tanki u srednjem redu. U Irskoj je odigrao, što bi se reklo, doktorski.

Još se ne zna ko će sedeti na klupi Srbije na narednim prijateljskim utakmicama (Jamajka, Panama, Brazil).

Ljubinko Drulović

Ljubinko Drulović | Foto: Marko Metlaš


- Ljubinko je napravio mnogo osvajanjem Evropskog prvenstva za omladince. Normalno je bilo da ljudi iz FSS-a premoste ovu utakmicu sa njim. Ali, da li bi bilo dobro da on tu i ostane? Ogromna je dilema, ne bih komentarisao, već je na FSS-u da odluči. Velika je obaveza rešiti to pitanje, ali ako uzmemo u obzir da nas nije bilo na tri evropska prvenstva, da slabo igramo na svetskim, bilo bi opasno napraviti sada grešku.
Kvalifikacije su posao za iskusnog stručnjaka, znamo da smo imali dosta problema sa mlađim selektorima, od Deje Savićevića, do Mihajlovića. Nije bilo dobro. Ono što mi se, međutim, dopada je postavljanje iskusnog Ilije Petkovića za savetnika - zaključio je Rajevac.
Poslednji komentari
  • Nole Vreme: 07.03.2014 11:23h

    Ako osvajanje evropske titule sa omladinskom reprezentacijom nije dovoljna preporuka za Drulovica,ja ne znam sta je onda.On nije covek niti Zvezde niti Partizana i kao takav svima je po volji.Koliku stetu je nasem fudbalu naneo tvrdoglavi Sinisa Mihajlovic svojim cuvenim pravilima ne treba ni pricati.Sa Ljajicem i Maticem posebno skoro sam siguran da bismo igrali baraz u najmanju ruku.E,sad siguran sam da Ljubinku menadzeri nece sastavljati tim a kao takvom plasim se da ovima iz Fss nece odgovarati.Teska tragedija je ne otici na svetsko prvenstvo a imati igrace iz najjacih svetskih klubova,a pritom neki od njih su na svojim pozicijama i medju najboljima na svetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP