Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MEČ KVALIFIKACIJA ZA EP

Skandal u režiji albanskih ekstremista! (FOTO+ VIDEO)

Autor: Sportska Alo! | 14.10.2014 - 22:30:00h | Komentara: 2

Reprezentacije Srbije i Albanije trebalo je da igraju meč u Humskoj, ali je usledio prekid u 44. minutu posle provokacije albanske strane, pri rezultatu 0:0.

22.22 Utakmica je prekinuta! I na sajtu UEFA stoji da se meč Srbije i Albanije neće nastaviti. "Meč je prekinut zbog uznemirenja na terenu", stoji u obrazloženju evropske kuće fudbala. O eventualnim kaznama i onome što će uslediti saznaćemo uskoro.

Tuča na terenu

Tuča na terenu | Foto: Marko Metlaš

 

TOTALNI HAOS
Voditelj navijaču: Pa, dobro bre čoveče! (FOTO)


PREKID
Strašna provokacija: Pogledajte kako je zastava "Velike Albanije" letela iznad terena! (VIDEO i FOTO)

Zastava Velike Albanije

Zastava Velike Albanije | Foto: Marko Metlaš

 

44' PREKID!!! Neko od albanskih navijača van stadiona ubacio je bespilotnu letelicu koja je nosila albansku zastavu. Zastava je letela iznad terena, prvo ispred Stojkovićevog gola, da bi posle nekoliko trenutaka Stefan Mitrović oborio na zemlju. Albanski fudbaleri su krenuli da otmu zastavu Mitroviću, i nastala je manja tuča. Sudija Etkinson je prekinuo meč.

pp

Albanska zastava leti iznad terena stadiona u Humskoj

 35' Dolaze i Albanci do stoprocente šanse. Mavraj se iznenada našao u prilici, ali je Stojković sjajno reagovao i sačuvao mrežu. Trenutno je prekid jer Albanci ne mogu da izvedu korner zbog petardi koje padaju kod zastavice. Korner je izveden, Cana je ostao sam na petercu, i zamalo postigao gol. Ovakvom igrom Srbija će teško do pobede.

32' Imao je Ivanović odličnu priliku da uputi udarac ka golu iskosa sa sedam metara, ali se odlučio da vrati loptu u sredinu, što se ispostavilo kao loše rešenje.

31' Albanci su prvi put ušli u šesnaesterac Srbije, ali nisu ozbiljnije pripretili. Usledio je i korner iz kojeg nisu napravili ništa.

26' Kako vreme odmiče, tako Albanci sve više uspostavljaju kontrolu nad susretom. Prvih 20-ak minuta proteklo je u terenskoj inicijativi "orlvoa", ali osim šanse Tadića, nije bilo većih uzbuđenja pred golom gostiju.

15' Petarda umalo da povredi Kolarova! Neodgovoran pojedinac bacio je eksplozivnu napravu na teren, u tom trenutku se u blizini nalazio Kolarov, kome sigurno nije bilo prijatno kada mu je puklo pod nogama.

7' Prva ozbiljnija šansa - Đuričić je uposlio Tadića, koji sa pet metara, iako neometan, nije uspeo lepo da zahvati loptu i sprovede je u mrežu.

pp

20.45 Utakmica je počela, stadion je skoro popunjen do poslednjeg mesta, velika podrška srpskom timu, kao nikada do sada. Navijači Srbije su propisno izviždali albansku himnu.

20.25 Na tribinama je desetak hiljada ljudi, Vladimir Stojković, golman Srbije, prvi put otkako je prešao u Partizan pre nekoliko godina, dobio je ovacije čitavog stadiona. Niko mu nije zviždao, što je za pohvalu! 

pp

Albanski reprezenativci na zagrevanju

20.20 Dve izmene u sastavu Srbije u odnosu na meču Jermeniji - u napadu će umesto Filipa Đorđevića usamljen igrati Danko Lazović, dok će Lazara Markovića igrati Filip Đuričić. 

SRBIJA: Stojković, Ivanović, S. Mitrović, Nastasić, Kolarov, Z. Tošić, Gudelj, Matić, Tadić, Đuričić, Lazović.

ALBANIJA: Beriša, Husaj, Cana, Mavraj, Agolji, Kukeli, Lenjani, Abraši, T. Džaka, Lila, Balaj.

20.08 Odlične vesti stižu iz Kadiza gde su mladi "orlovi" savladali Španiju i plasirali se na EP u Češkoj 2015. godine. Golove sa tog meča pogledajte ovde.

20.05 Hakovan sajt FS Albanije! Zvaničan internet sajt Fudbalskog saveza Albanije (fshf.org) gotovo ceo dan nije u funkciji, zbog kako se navodi napada nepoznatih hakera.

- Fudbalski savez obaveštava sve navijače i javnost da je naša zvanična internet stranica pod konstantnim napadom hakera. Uprkos velikim naporima da se reši prblem, naši tehničari još uvek nisu pronašli rešenje - stoji u saopštenju FS Albanije objavljenom na njihovoj Fejsbuk stranici.

Srbska čast

"Srbska čast" dolazi na stadion| Foto: P. Dimitrijević

 19.40 Albanci džabe sleteli u Beograd! Pojedini albanski gastarbajteri koji žive u zapadnoj Evropi došli su redovnim linijama u Srbiju, kako bi pokušali da uživo pogledaju meč. Međutim, uzalud im trud, pošto neće moći da uđu na stadion. Po zahtevu policije, svako lice koje ulazi na stadion mora imati naša dokumenta. E, sad, još jedino i da falsifikuju dokumenta, pa mogu da uđu... Inače, svaki domaći navijač će takođe morati da pokaže na uvid ličnu kartu.

19.25 Fudbaleri Albanije ušli su na stadion Partizana uz veliku pratnju policije. Navijači koji su se zatekli u blizini potpisnuti su u obližnji park, ali ih to nije sprečilo da salvom zvižduka dočekaju "crne orlove".

19.10 Pogledajte ovde delić atmosfere ispred stadiona Partizana.

18.59 U popodnevnim časovima grupa albanskih državljana napravila je problem na aerodromu "Nikola Tesla". Oni tvrde da ih je policija zaustavila bez razloga, ali evo prave istine o tome.

18.27 U Beogradu je i CNN Turk. Dopisnik ove medijske kuće izneo je svoje mišljenje o meču, usput objasnivši zašto misli da će Turci koji budu večeras gledali meč Srbije i Albanije navijati za "orlove". Video možete pogledati ovde.

18.01 Prostor oko stadiona u Humskoj se polako popunjava navijačima, policija ne dozvoljava svakome ko ima pivo da se približi objektu.

17.45 "Migovi" plašili Albance! Borbeni avioni koji su danas uvežbavali za vojnu paradu koja će se održati kroz dva dana i na kojoj će prisustvovali Vladimir Putin, uplašili su malo fudbalere Albanije koji nisu znali šta se dešava. Naknadno im je objašnjeno da je posredi priprema za vojnu paradu...

Mig 29

Mig 29 foto Fonet

 17.05 Granit Džaka, reprezentativac Švajcarske i fudbaler Menhengladbaha, pozirao je ispred zastave terorističke OVK usput pružajući podršku svojim zemljacima.

16.30 U gradu nema nikoga, ni srpskih ni albanskih navijača, kao da se ne igra utakmica. Na Topčiderskom brdu, na blagajnama Partizanovog stadiona, takođe nije bilo gužve, ali ni karata. Video pogledajte ovde.

15.50 Reporteri "Alo!" proveli su danas jedno vreme sa fudbalerima Albanije u hotelu "Kraun Plaza". Kako nam je ispričao Mergim Mavraj, on i saigrači nisu pre podne napuštali hotel, ali će to ostaviti za neku narednu priliku, jer bi voleli da upoznaju Beograd.

Inače, u samom hotelu nije bilo nikakvih zankova da se nešto neobično dešava, samo je jedna patrola policije bila postavljena ispred. Dakle, problema nije bilo, fudbaleri su provodili vreme u holu, a onda su se vratili u sobe. Za rzaliku od igrača, članovi stručnog štaba su izlazili na cigaru i slikali se ispred hotela.

pp

Reprezentativci Albanije u holu hotela u Beogradu

Jedini koji su videli Beograd bili su prijatelji reprezentacije, koji su išli do centra u šoping.

15.31 Šta je našem reporteru rekao najpoznatiji fudbaler Albanije Lorik Cana, možete čitati ovde.

15:00 Naši reporteri su ispred stadiona Partizana sreli i Mišu Tumbasa. Šta je navijač Partizana imao da kaže o ovom meču, pogledajte ovde.

Na alo.rs ćete moći da ispratite sve vezano za ovaj meč i dešavanja koja budu prethodila.

Poslednji komentari
  • Laki Vreme: 15.10.2014 06:38h

    Spoj amerikanca i albanca je loša kombinacija za Srbiju.Treba se čuvati i jednih i drugih.

  • Dejan Vreme: 15.10.2014 08:28h

    Dokle bre više da koristite tu reč "albanski ekstremisti" . Pa to su albanski primitivci i tako ih i treba etiketirati na svaki korak .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP