Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DŽON HENRI, VLASNIK LIVERPULA, PRONAŠAO KRIVCE ZA LOŠE REZULTATE

Skautima otkazi zbog Markeca!

Autor: M. Zdravković | 08.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Bedna forma Lazara Markovića i ostalih novajlija u Liverpulu, koštala je posla trojicu skauta “crvenih” koji su u petak dobili otkaze!

Marković  je plaćen letos 25 miliona evra, a odigrao je samo četiri utakmice

Marković je plaćen letos 25 miliona evra, a odigrao je samo četiri utakmice

Beri Harper, šef skauting službe, i njegovi asistenti, Mel Džonson i Majkl Mekglin, članovi stručnog štaba menadžera Brendana Rodžersa, otpušteni su zbog promašaja u letnjem prelaznom roku. Odluku o slanju pomenute trojice na biro za zapošljavanje doneo je vlasnik kluba Džon Henri, američki biznismen iz Bostona, koji se pojavio na “Enfildu” kako bi utvrdio ko je odgovoran što su njegove pare protraćene na pojačanja, koja nisu imala baš nikakav uticaj na igru i rezultate slavnog engleskog kluba.


Izgleda sa su pomenuti stručnjaci proglašeni za glavne krivce za lošu transfer politiku kluba, koji je potrošio novac od Luisa Suareza (80 miliona evra), a da novi fudbaleri nisu opravdali očekivanja. Među njima je i naš Lazar Marković, koji je stigao iz Benfike (za 25 miliona evra), ali nije dobio šansu niti je pokazao nešto, kada je bio na terenu. Emre Čan, koji je došao iz Leverkuzena takođe ne dobija šansu, a veteran Riki Lambert je ionako doveden da bude rezerva.

Započeo čistku  u Liverpulu:  Vlasnik  Džon Henri

Započeo čistku u Liverpulu: Vlasnik Džon Henri | Foto: Profimedia


Ipak, kupovina Marija Balotelija za 16 miliona funti i Lalane za ogromnih 26 se nikako ne može opravdati, jer njih dvojica nisu više ni mladi. Uz to Hrvat Lovren igra katastrofalno ove sezone po dolasku iz Sautemptona, a standardan je i Moreno, koji je krivac za nekoliko golova ove sezone. Svi pomenuti igrači su, osim eventualno Balotelija, koji je bio iznuđena kupovina i kocka, skautirani duže vreme, pa je jasno zbog čega je upravo skauting ekipa platila ceh.

Na sve to nadovezali su se i protesti manje grupe navijača koji su najavljeni za danas, kad je na programu meč sa Čelsijem (13.45). Simpatizeri “crvenih” traže da Irac podnese ostavku, jer je u protekle dve godine potrošio 240 miliona evra, a retko ko od igrača koje je doveo ima neku važniju ulogu u timu.

Stižu na „Enfild“ po tri boda:  Bane Ivanović i Nemanja Matić

Stižu na „Enfild“ po tri boda: Bane Ivanović i Nemanja Matić

MATIĆ: Teško je braniti se protiv Čelsija, moraš da znaš kako!


I dok je Lazar Marković neizvestan i za današnji meč Premijer lige protiv Čelsija na “Enfildu” (13.45, Sport klub), srpski tandem iz tabora “palavca” biće skoro sigurno u sastavu Žozea Murinja.
Nemanja Matić očekuje da će Liverpul „parkirati autobus“ i probati da ostane neporažen.
- Mnogo timova je protiv nas pokušalo da igra zatvoreno, ispred svog gola, ali niko nije uspeo ove sezone. Ako već hoćeš da se braniš, moraš da znaš kako to da uradiš. Sada je priča potpuno drugačija. Spremni smo, prvi smo i želimo dugo da ostanemo na tom mestu - poručuje Nemanja Matić.
I Bane Ivanović očekuje pozitivan rezultat u današnjem derbiju.
- Postali smo ekipa koja zna da pobeđuje. Biće uzbudljivo, moramo da uradimo mnogo toga - jasan je Ivanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP