Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODGOVOR

Slaviša Kokeza za alo.rs: Tole, istina i pravda jače su od pljačke i nameštanja!

Autor: ALO! online | 12.08.2013 - 17:07:00h | Komentara: 4

Potpredsedniik Zvezde poručuje da nijednog trenutka nije pretio Tomislavu Karadžiću, kao što to predsednik FSS-a tvrdi, već da je samo stvari i događanja na utakmici Partizan - Novi Pazar u subotu uveče nazvao pravim imenom.

Slaviša Kokeza

Slaviša Kokeza | Foto: A. Dimitrijević

- Tomislav Karadžić ne govori istinu! Tačno je da sam mu poslao SMS poruku tokom trajanja utakmice između Partizana i Novog Pazara, ogorčen sudijskom krađom koju su mogli da vide svi građani Srbije u direktnom TV prenosu - izjavio je Kokeza za "alo.rs".
Čelnik Zvezde napominje da nije pretio Karadžiću.
- Nijednom rečju mu nisam pretio osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedino mogući način. Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu. Samo je Tito imao Zakon po kome niko ne sme da ga kritikuje pa se nadam da ne misli da se to pravilo odnosi i na njega bez obzira što su sličnih godina.
Kokeza napominje i da ima pravo na mišljenje.
- Ja sam, kao građanin, samo rekao Karadžiću da treba da ga je sramota zbog sudijske krađe i da smatram da je on organizator iste. To je moje mišljenje kao što u današnjim novinama vidim da je njegovo mišljenje da ljude koji traže njegovu smenu naziva kriminalcima.
Potpredsednik kluba sa "Marakane" tvrdi takođe i da je Karadžićevo vreme na čelu FSS-a prošlo.
- Vreme neprikosnovene vlasti Tomislava Karadžića u fudbalu je prošlo kao što je vreme lopovluka i krađe u Srbiji iza nas. Dakle, moj sukob sa Karadžićem nije ličan već je to sukob dva koncepta i dva morala. Mi smo dva različita sveta jer su za mene istina i pravda jači argumenti od pljačke i nameštanja. Uveren sam da fudbalsko vreme zla u Srbiji, koje oličava Tomislav Karadžić, prolazi i da se više nikada neće vratiti - zaključio je Slaviša Kokeza.
Poslednji komentari
  • ZIKA PAUK Vreme: 12.08.2013 19:01h

    šta je to kokoza?

  • CHUMMY Vreme: 12.08.2013 21:02h

    pa samo zli i pokvareni ocigledno nisu zeleli niti hteli dA VIDE DA JE LOPTA CELIM OBIMOM USLA U GOL MOZDA I VISE...a to zlo moze da dodje samo od zlih komsija koji su napalili sve one koji nevole Partizan.....i jedni i drugi su ocajni ali ovo nije nacin da neko prikriva SVOJU NEMOC napadajuci komsie. videlo se ko ste i sta u IVANJICI????????

  • mixa Vreme: 19.08.2013 14:23h

    ma nije bitno dal je prosla ili ne 1.penal - nije popstojao /snimak to potvrdjuje/ 2.crveni karton - takodje bez veze tek samo da se oslabi protivnik 3.faul nad golmanom --- Zaista nije vazno dali je presla celim obimom ili nije???? u pitanju su dva gola a ne jedan

  • kondor Vreme: 09.09.2013 19:30h

    Kokeza , pokri se po usima i suti budi sretan da te niko ne proziva i ne dira

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP