Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENER ZVEZDE MUZICIRA NA GODIŠNJEM ODMORU

Slaviša svirao na Bajaginom koncertu!

Autor: M. Zdravković | 09.06.2014 - 07:25:00h | Komentara: 0

Dočekao je i Slaviša Stojanović svoje trenutke odmora posle naporne sezone i šampionske titule, koju je vratio na „Marakanu“ posle mnogo godina.

Magnet za  Slovenke: Slaviša, Bajaga i Manjifiko

Magnet za Slovenke: Slaviša, Bajaga i Manjifiko

Zvezda je u petak po podne izbačena iz Evrope, samim tim i njegov ostanak u Beogradu naredne sezone je pod velikim znakom pitanja, a dok se ne vrati u Srbiju narednih dana i ne odluči šta će dalje, iskusni stručnjak slobodno vreme provodi uživajući u jednoj od najvećih ljubavi - rok muzici.


Tako je Slaviša u petak uveče, samo nekoliko sati nakon odluke UEFA o eliminaciji srpskog prvaka iz Lige šampiona, ipak smogao snage da se nađe na bini. Slave se dohvatio električne gitare i u sjajnom ambijentu prepunog kluba „Križanke“ u Ljubljani nastupio je zajedno sa Bajagom i „Instruktorima”, koji slave 30 godina postojanja i nalaze se na turneji kroz SFRJ.

Zvezdini rokeri opasno prže

Zvezdini rokeri opasno prže

Sigurno da Stojanoviću nije lako zbog svega kroz šta crveno-beli prolaze ovih dana, ali je okretanje muzici možda i jedini način da se odagnaju crne misli. Kormilar srpskog šampiona pojavio se na bini negde na polovini koncerta, a iako su mnogi očekivali da se odmah zaore Zvezdine navijačke pesme, usledila je opšta tišina. A onda je Slave zasvirao gitaru onako kako samo on ume, što je izazvalo reakciju i nateralo i slavnog Momčila Bajagića da zajedno osviraju jednu od poznatih pesama ovog benda.


Da je Zvezdin trener velika faca u Sloveniji, svedoči i detalj koji su preneli mnogi tamošnji mediji. Naime, jedna brineta se bukvalno zaletela na trenera Zvezde, i to sa bocom rakije u ruci, čim je ovaj zasvirao prve rifove. Ipak, brzo je i sišla s bine, iako je osmeh na licu Stojanovića mogao da posvedoči da mu je bilo drago što ima simpatičnu žensku podršku.

Nažalost, juče nismo uspeli da dođemo do komentara Zvezdinog trenera, koji se nije javljao na telefon, a osim njega, Bajagini gosti na koncertu u Ljubljani bili su Manjifiko i Lado Leskovar.

Ninković i Milijaš prvi odlaze

Mnogi igrači crveno-belih se spremaju za odlazak nakon odluke u UEFA o izbacivanju kluba iz Lige šampiona. Miloš Ninković je velika želja francuskog Evijana, gde je već nastupao na pozajmici, dok će kapiten Nenad Milijaš vrlo verovatno prihvatiti ponudu Kelna, iako ga zovu i neki klubovi iz Azije. Ako UEFA ne preinači odluku o izbacivanju, očekuje se da dozvolu za odlazak s „Marakane“ dobiju i Darko Lazović, Nejc Pečnik, Dragan Mrđa, Abiola Dauda...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP