Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BOJKOT

Sledeći put kasnimo 10 minuta!

Autor: M. Zdravković | 19.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Zvezda i “delije” su u subotu uveče povele akciju “Pet minuta za spas srpskog fudbala”, koju su prihvatili ostali klubovi i pridružili se zajedničkom apelu za smenu Tomislava Karadžića sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Na  „Marakani” nastavljaju  akciju protiv predsednika  FS Srbije Tomislava  Karadžića:

Na „Marakani” nastavljaju akciju protiv predsednika FS Srbije Tomislava Karadžića:

Već narednog vikenda ova akcija će promeniti naziv u “Deset minuta za spas srpskog fudbala”, pa će meč između Napretka i Zvezde u trećem kolu JSL na stadionu pod Bagdalom početi sa još većim zakašnjenjem.


- Nema stajanja sada, idemo dalje u borbi protiv Karadžića i naš zahtev nećemo povući sada sigurno, ma šta taj čovek imao novo da saopšti.
Očekujemo još veći odziv naredne nedelje, kako klubova, tako i navijača, kojima je, a to je evidentno bilo u ovom kolu, dosta torture koju sprovode Tomislav Karadžić i njegova sudijska komisija. U Kruševcu ćemo zakasniti namerno deset minuta, u znak protesta, a očekujemo da nam se i ostali klubovi pridruže u borbi protiv diktatora - kaže za “Alo!Sprint” izvor blizak rukovodstvu kluba sa “Marakane”.

Čeka ga rat  sa Zvezdom:  Tomislav  Karadžić

Čeka ga rat sa Zvezdom: Tomislav Karadžić


Borba koju je Zvezda povela protiv Tomislava Karadžića nije laka, a prema rečima našeg sagovornika, pojedine sudije su otovoreno pretile klubovima i čelnicima koji su proteklog vikenda želeli da u znak protesta zakasne pet minuta na početak utakmice.

- Na nekim stadionima umesto pet, klubovi su zakasnili tri minuta u znak protesta, jer su ih sudije požurivale i pretile im kaznama, dok imamo pouzdanu informaciju i da su u Novom Pazaru sudije zapretile domaćinu da će ih “dobro upamtiti”, ako se samo usude da zakasne na teren minut posle zakazanog termina.
Zato je meč počeo u 17.30, iako je pazarska publika svojim transparentom pokazala šta misli o radu FSS-a i njegovih čelnika, koji su nas sve doveli do katastrofalnog stanja u fudbalu - dodaje naš sagovornik.
U Zvezdi očekuju solidan odziv na bojkot početka utakmica i narednog vikenda i napominju da nemaju ništa lično protiv sudija u JSL.

- Ali, sudije i sudijska komisija moraju da prestanu da se bahate. Svako ima pravo na grešku, ali nemojmo da se greške čine stalno u korist jednog istog kluba. Sudije su živi ljudi, niko nije bezgrešan, ali ajmo da promenimo nešto što je konstantno i zbog čega naš fudbal ne može da krene napred, a to je predsednik FSS-a, koji prvi mora da ode - zaključuje sagovornik našeg lista.

Tole danas odgovara!


Tomislav Karadžić i juče je na plaži u Bečićima pratio dešavnja u srpskom fudbalu, u kome je proteklih dana upravo on centralna figura. Nije odgovarao na telefon, ali je za danas najavljeno da će se neko od čelnika FSS-a, možda čak i predsednik sam, obratiti javnosti posle najnovijih navoda vezanih za azhtev Zvezde za smenu i podatak da policija češlja papire u prostorijama Saveza.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP