Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Slobodin Brazilac: Imam osećaj kao da sam rođen u Užicu

Autor: P. V. | 18.06.2013 - 12:40:00h | Komentara: 0

Tijago Galvao da Silva posle dve i po godine u Slobodi, Užice doživljava kao svoj dom.

Perfektno priča srpski, ima puno prijatelja u gradu, a neretko ga i navijači zaustavljaju na ulici, pozdravljaju, ukratko, postao je idol i mnogim dečacima iz Slobodine škole fudbala.

Tijago Galvao

Perfektno priča srpski: Tijago Galvao | Foto: M. Cvetković

- Osećam se kao da sam se rodio u Užicu, odlično sam prihvaćen u klubu i među navijačima. Moj narod i Srbi imaju vrlo sličan temparament, vole fudbal, žive za njega, teško je rečima opisati tu ljubav prema fudbalu i Slobodi. Gde god da odem Sloboda će biti u mom srcu. To je klub koji mi je pružio šansu da se pokažem u najboljem svetlu i dao mi šansu da karijeru nastavim u jačim evropskim ligama. Posebno sam zahvalan treneru Stamenkoviću koji je imao veliki uticaj na moju karijeru, tako što je verovao u mene, pružio mi šansu i dao slobodu u igri, što mi je izuzetno pomoglo da se dokažem. Navijači su divni, hvala im za sve svu ljubav koju pružaju Slobodi i Užicu - rekao je Galvao za klupski sajt Slobode.

Galvao je iz rodnog Sao Paola poručio da nije opterećen velikim interesovanjem klubova iz Srbije i inostranstva i da bi voleo da karijeru nastavi u Holandiji ili Nemačkoj.

- To su lige gde se igra fudbal koji meni odgovara, brz , eksplozivan, napadački orijentisan. Imaju i vrlo dobru infrastrukturu , a stadioni su uvek prepuni, mislim da su te dve lige izazov za svakog fudbalera. Želja mi je da napredujem, zadovoljan sam svojim izdanjima u Slobodi i srpskom fudbalu. Žao mi je što Sloboda nije izborila plasmanu Ligu Evrope, sreća nam vrlo često nije bila naklonjena.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP