Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STOJANOVIĆ APELOVAO NA UPRAVU DA NE BACA PARE

Slovenac čuva Zvezdinu kasu!

Autor: M. Z. | 11.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Slaviša Stojanović, novi trener Zvezde, očitao je juče lekciju čelnicima kluba. Slovenački stručnjak je razočaran činjenicom da su se kroz medije prethodnih dana provlačila imena preko 20 mogućih pojačanja u središtu odbrane?!

Pazi na  svaki dinar:  Slaviša Stojanović

Pazi na svaki dinar: Slaviša Stojanović

Fatić, Vitas, Dosa Žunior, Tiko, Raul Bravo, Arauho, Omega, Guzmič, Perez, Luković, Betao... Da vas glava zaboli od imena koje su raznorazni menadžeri nudili crveno-belima kao na stočnoj pijaci.


- Ne treba pare da se troše tek tako, a ni da se pri tom zanemaruju domaći igrači - objasnio je Stojanović posle jučerašnjeg treninga srž Zvezdinih problema zbog kojih je ovaj klub prošle zime dospeo na rub propasti i bio faktički pred gašenjem.

E sad, svi na “Marakani” treba da se zapitaju i da li je bilo potrebno da im trener Slovenac kaže da pare ne smeju da se bacaju u nedogled...
Kada je reč o pojačanjima, Stojanović ističe da se u klubu svakodnevno sastanči i da bi voleo da što pre ima oformljen tim jer je prvenstvo veoma blizu.

- Ima mnogo predloga, ali je do realizacije dugačak put. I onda smo na nekakvoj vagi. Vagamo šta i kako. Treba da se dobro vidi, da se zna sve o igraču, a to je teško učiniti preko kompjutera. Mora da se vidi i da se zna kakav je karakter igrača, u kakvom je okruženju rastao, kakva mu je porodica, kakve su moguće povrede - tvrdi Stojanović.

Trener Zvezde je istakao i da je zadovoljan prvim utiscima o Aleksandru Kovačeviću, dok Nejc Pečnik tek treba da uđe u formu. Za Daudu je ponovio da mora da pruži Zvezdi više, za Miloša Ninkovića da ga je tek video i da je rano za utisak, dok bi vrlo rado zadržao u timu i Luku Milivojevića.

Prema najavama trenera, posle povrede Đorđa Rakića i odlaska Ognjena Mudrinskog u Nemačku, Zvezda će dovesti napadača jedino ako još neko ode, tako da su male šanse da se Kamerunac Abubakar Oumaru iz Vojvodine vrati na “Marakanu” posle četiri godine.

Kristijan Terlici

Kristijan Terlici

Slaviša hoće Terlicija!


Trener Zvezde želi Kristijana Terlicija (33), iskusnog italijanskog štopera, koji je trenutno slobodan igrač, a donedavno je bio član Sijene. Terlici je svojevremeno jednom bio reprezentativac Italije, a proslavio se u dresovima Palerma, Sampdorije, Ćezene, Varezea i Peskare...

Poslednji komentari
  • Slovenac? Vreme: 11.07.2013 11:11h

    Gospodo novinari, Slaviša Stojanović nikako ne može biti Slovenac već samo Srbin iz Slovenije. To i nije toliko važno da nije simptomatično da se u našim medijima ne sme reći da je Srbin čak ni Srbin iz Srbije već je to Srbijanac. A da se neko ko nije srpske nacionalnosti ali živi u Srbije nazove Srbinom, ovako kako ste Stojanovića nazvali Slovencem, e to se ne može dogoditi, "građanska srbija" bi odmah skočila protiv "srpskog nacionalizma".

  • Milan Vreme: 11.07.2013 11:49h

    Koju kasu praznu. Sta tu ima da se cuva. Nerazumem. traze pomoc od drzave zbog duga a ovaj pa cuva kasu. Smejem se i dalje....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP