Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROMENE U FUDBALSKOM RUKOVODSTVU

Smenjen Karadžić!

Autor: Telegraf | 22.05.2015 - 21:21:00h | Komentara: 1

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i njegovi saradnici više nisu članovi Skupštine Fudbalskog saveza Vojvodine, što će i te kako imati posledice za Karadžića.

Tomislav  Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Izvršni odbor FS Vojvodine zamenio je Tomislava Karadžića kao člana Skupštine FSS, što znači da Tole više ne može da bude predsednik Saveza.
Takođe, IO FSV je zamenio i sve njegove ljude i podnneo zahtev za sazivanje vanredne skupštine FSS. Umesto Tomislava Karadžića, Đorđa Žutića, Marjana Rnića i Slavko Tuvedžića izabrani su Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić.
– Smatrali smo da zamenjeni delegati ne zastupaju interese FSV na najbolji način i doneli smo odluku o njihovoje zameni i imamo jasnu viziju razvoja fudbala u Vojvodini i u svom radu želimo apsolutnu samostalnost. Razloge za izmene u sastavu IO treba tražiti u dešavanjima na poslednjoj Skupštini FS Vojvodine kada svi članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa zvaničnim stavovima FSV – rekao je predsednik FSV Dragan Simović i dodao:
– Pored ovih izmena izabrali smo i tri potpredsednika i to su Mirko Dubroja iz Novog Sada, Nenad Nikolić iz Lovćenca i Goran Starčević iz Zrenjenina. Smatram da će formiranje ovog novog tima i njegovo angažovanje, dovesti do poboljšanja stanja u fudbalskoj Vojvodini. Odluka o zameni članova nije bila laka i nije donešena preko noći, jer se radi o dobrim ljudima i sportskim radnicima. Jednostavno, postoje mimoilaženja u stavovima i nismo mogli da nastavimo dalje zajedno.
Izvršena je i rekonstrukcija Izvršnog odbora i četiri dosadašnja člana su zamenjena novim. U Izvršnom odboru više nisu Marjan Rnić, koji je bio i potpredsednik FSV, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić. Njihova mesta su zauzeli Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.
Poslednji komentari
  • Mice Vreme: 23.05.2015 03:05h

    Koliko se suprotstavio volji naroda, treba da odgovara za to! Krajnje je vreme bilo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP