Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POVRATAK

Smiljanić ponovo u Partizanu?!

Autor: Dražen Ostojić | 29.08.2014 - 12:04:00h | Komentara: 5

Milan Lola Smiljanić i treći put će nositi dres Partizana.

Milan Smiljanić

Vraća se u Humsku: Milan Smiljanić | Foto: A. Dimitrijević

Kako B92 saznaje, poslednjih dana se spekulisalo da bi Lola mogao da pojača Napredak, sa kojim je trenirao, ali zbog odlaska Nikole Drinčića u Izrael ipak će opet da obuče crno-beli dres.
Smiljanić je 2013. poslednji put napustio crno-bele kada je prešao u turski Genčlerbirli, ali je retko dobijao šansu u Ankari.
Karijeru je počeo upravo u Partizanu. Iz omladinskog pogona promovisan je u prvotimca 2005. godine, potom je četiri sezone bio član Espanjola, koji ga je u međuvremenu pozajmljivao crno-belima i Sportingu iz Hihona. Šest puta je bio reprezentativac Srbije.
Poslednji komentari
  • grobar Vreme: 29.08.2014 12:40h

    Samo nam jos ovaj propalitet treba...Nije dobijao sansu u Turskoj, a verovatno nije ni u trenaznom procesu,totalno nespreman i tavog ce dovesti u Partizan ? Bog nek nam je u pomoc ako ovaj pojaca Partizan, on nije ni do kolena igracu kao sto je Drincic , za Drinu je tesko naci adekvatnu zamenu...Smiljanic to svakako nije niti moze biti posto je Drincic za njega ali i za mnoge IGRACINA

  • Mushroomhead2009 Vreme: 29.08.2014 13:01h

    Ovaj nam treba kao čir na bulji!!

  • bojan Vreme: 29.08.2014 20:03h

    stigao je lola i bice gola,samo dal u mrezi il u ....

  • Darjan Vreme: 29.08.2014 21:11h

    Nakon što je u Humskoj ulici bilo mirno tokom celog prelaznog roka na pomolu je prava bura. Naime, nakon što se klub plasirao u Ligu Evrope, prodao Nikolu Drinčića, i na taj način obezbjedio ozbiljna finansijska sredstva za minimum narednih 6 meseci, ipak se neće završiti samo sa odlascima u ovom prelaznom roku već i na dolasku još jednog zvučnog pojačanja uz Lolu Smiljanića. Reč je ni manje ni više o bivšem francuskom reprezentativcu i igraču slavnog Liverpula Davidu N Gogu. Marko Nikolić je upravi predočio da želi još jednog napadača jer oporavak Nemanje Kojića teče sporo, takođe nije zadovoljan formom Beka Fofane a za Ivana Šaponjića smatra da mora da provede određeno vreme u Teleoptiku. Izbor je pao na Davida N Goga koji je slobodan igrač i ne bi imao ništa protiv da se preseli u humsku pogotovo posle plasmana u Ligu Evrope i smatra da je Partizan pravi izbor da se njegova karijera vrati na pravi kolosek pa je i samim tim snizio svoje ugovorne zahteve.

  • goran Holland Vreme: 30.08.2014 07:45h

    Darjan@sve to bi imalo smisla da si se probudio 15 dana ranije i napisao.Smiljanic ne dolazi u Humsku jer je defakto otrran zadnji put,a N gog ..pa ne znam da li si normalna.Covek ima primanja od 650 k mesecno i doci ce u partizan za 150k...a najbitnije Drincic je otisao u Izrael za 300k evra i na taj nacin oprostio 150k sto mu se duguje a 150 k da mu se ispalti kroz rate.Uzmi i informise se nece da boli!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP