Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POGLEDAJTE ŠTA JE SVE PAZARILA

Sneža šopinguje u Cirihu, a igrači dekintirani!

Autor: M. Rangelov | 13.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Bahato! Dok igračima Partizana kasne plate, direktorka marketinga crno-belih se hvali šopingom od nekoliko hiljada evra!

Uvek u korak sa modnim trendovima: Snežana  Filipović

Uvek u korak sa modnim trendovima: Snežana Filipović | Foto: O. Bunić

Naime, Snežana Filipović je na svoj Instagram profil, uz komentar: „Moj sjajni šoping u Cirihu. Dva para omiljenih cipela ‚Kristijan Lubutan‘ i ‚ajfon 6‘“, okačila fotografiju koja kao da je dosula so na ranu i ovako iziritranih navijača ekipe iz Humske. Na slici se nalaze: „ajfon 6“, čija cena u Švajcarskoj iznosi oko 759 franaka (630 evra), dva para cipela marke „Kristijan Lubutan“ (po 700 evra), a kada se tome doda i činjenica da je mlada i ambiciozna Užičanka odsela u hotelu „Savoy Baur en Ville“, gde je najjeftinije prenoćište 400 evra - prostom računicom se može doći do zbira od 2.400 evra, koje je spiskala plavokosa lepotica, pod uslovom da je u Švajcarskoj provela samo 24 sata i da je na slici pokazala sve što je kupila.



Ništa to ne bi bilo nenormalno da vicešampiona Srbije ne drma ozbiljna finansijska kriza, da igrači i zaposleni primaju platu, a ne štrajkuju - jer im se duguje još od Uskrsa... Čelnici crno-belih svakodnevno pozivaju na štednju, ali to očigledno ne važi za sve. Možda neko i dobija platu na vreme?! Pored svega, treba dodati i činjenicu da je Partizan jedan od retkih klubova u Evropi koji nema generalnog sponzora. A čije je to obaveza i odgovornost, do upravo direkotorke maketinga?!

Sneža iz Humske

 
Snežana Filipović je na poziv redakcije „Alo!“ kratko i ljubazno odgovorila:


- Bio mi je rođendan i taj šoping je poklon od mojih roditelja. Na mom Instagramu možete da vidite i skinete fotografije sa rođendanskog slavlja. Baš je bilo fino i ima lepih slika.

Navijači crno-belih su u nekoliko navrata otvoreno pokazali nezadovoljstvo radom direktorke. Bilo je i skandiranja: „Snežo, odlazi“, internet su već preplavili negativni komentari na račun Filipovićeve zbog minulog rada u klubu (od septembra 2012. godine), a kako će tek pristalice tima iz Humske reagovati posle ovoga - vreme će pokazati!

Poslednji komentari
  • Užičanka Vreme: 13.10.2014 08:56h

    Ne treba njoj plata. Sve joj finansiraju roditelji. Mama od prodaje mlečnih proizvoda, a tata od varanja ljudi i uzgoja svinja. E zemljo Srbijo!

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 13.10.2014 09:48h

    ne razume srbe i njihovu reakciju,zasto ste zavidni,ocigledno ima se moze se,pa ne zivi ona od plate u partizanu,obizor kako izgleda,sponzora ima koliko hoces,a kartice su cudo,nije sapun da se potrosi.

  • VN Vreme: 13.10.2014 11:30h

    Zaradila. Dva po dva, što reče Fata

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 13.10.2014 12:36h

    ,, Moj sjajni šoping u Cirihu,, Okačila na svij instagram. Sram je bilo. Poklon od roditelja za rođendan?! KO će da joj veruje???! Na tako važnoj funkciji ona se iživljava nad nama navijačima a pogotovo igračima, koji mesecima ne primaju plate... ŠTA JE UČINILA KAO DIREKTORKA MARKETINGA, PA SA TIM DA SE POHVALI!. Zašto prima platu verujem na vreme, i to pozamašnu. I ako je poklon od roditelja SAVI UŠI PA ĆUTI, kada dobro znaš kakva je situacija u klubu. Ako iza nje ne stoji neki GLAVATI-SMENA ŠTO PRE!!!

  • Idol Mnogih Vreme: 13.10.2014 12:53h

    Snezo, usvoji me!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP