Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PESNIČENJE PRED KRAJ MEČA RAD-PARTIZAN (2:4)

šorka!

Autor: D. Ostojić | 17.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Tuča, neizvesnot i goleada obeležili su meč na Banjici: Rad-Partizan 2:4 (0:2).

Četvorica na jednog:  Lazović u  klinču sa  igračima  Rada

Četvorica na jednog: Lazović u klinču sa igračima Rada | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Napeta situacija kulminirala je u 79. minutu, kada su Danko Lazović i Srđa Knežević isključeni posle tuče u kojoj je deblji kraj izvukao napadač crno-belih, koji je zaradio nekoliko masnica na vratu.


Prvi incident dogodio se u 75. minutu, kada je Obradovića, koji je ležao na zemlji, rukom udario Knežević. To je promaklo sudiji Popoviću, ali se na novi obračun nije dugo čekalo. Nakon gola Brašanca u 79. minutu (2:3) nastala je prava makljaža u šesnaestercu Rada. Lazović je za nos uhvatio bivšeg igrača crno-belih Kneževića, a ovaj mu nije ostao dužan.

Saša Ilić jedva  je smirio ratobornog  Kneževića, bivšeg  igrača crno-belih

Saša Ilić jedva je smirio ratobornog Kneževića, bivšeg igrača crno-belih | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Ne opravdavam svoj postupak, sramota me je, ali veliki je pritisak na igračima. Rad se bori za opstanak, a mi za titulu. Nije zdrava fudbalska atmosfera. Zbog čega niko nije primetio da je meč Zvezda-Radnički produžen samo dva minuta, a bilo je pet izmena u poluvremenu?! Voleo bih da se igra fudbal, da najbolji bude šampion... Svi ti pritisci utiču na nas igrače i onda se desi ovakav skandal - rekao je Lazović.

Interesantno objašnjenje situacije imao je i Milan Obradović, štoper Partizana.

Posle rvanja sa  Kneževićem, Lazović je završio na zemlji

Posle rvanja sa Kneževićem, Lazović je završio na zemlji | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Zakačio sam se sa Srđom Kneževićem i dobro je da je bar neko video da me je udario, kad već sudije nisu. Ne znam šta je u glavama tih mladih igrača. Ne pričam sada samo o Srđi i ovom meču. Mnogi me provociraju u vezi s godinama i izgledom. Kažu mi da sam mator, da imam 40 godina, psuju mi majku. Žele da me isprovociraju, ali ne uspevaju. Nije ni Srđa uspeo - ispovedio nam se 36-godišnji Obradović.

S druge strane, Knežević, defanzivac “građevinara” i bivši igrač Partizana, kaže da je odmah izgladio sukob sa Lazovićem, ali je i dalje kivan na Obradovića.

- Što se incidenta sa Lazovićem tiče, znamo se dugo, popričali smo. Sve je to fudbal, dešava se. Samo, ne mogu da dozvolim da me Obradović, igrač koji je ko zna koliko u Partizanu, pita da li sam “grobar” i da me udara tokom utakmice. Svaka mu čast za karijeru, ali takvo ponašanje čoveka od 30 i više godina ne mogu da dozvolim - objasnio je Knežević.

Golove na Vračaru za Partizan postigli su Drinčić, Živković, Brašanac i Škuletić, dok su mrežu Partizana zatresli Ožegović i Injac.

| Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pogođen sudija!


Tuči igrača prethodio je incident ispod zapadne tribine. “Zabranjeni grobari”, koji su sve vreme vređali pomoćnog sudiju Stojkovića, pogodili su ga novčićem u glavu, pa je meč zbog toga bio prekinut na nekoliko minuta.

Poslednji komentari
  • dr Dr Vreme: 17.03.2014 10:04h

    Moli se Disciplinska komisija da ne kazni Lazovica, zato sto je u trenutku incidenta razmisljao zasto je sudija utakmice Zvezda - Radnicki produzio istu za samo 2 minuta. Ovi iz jsd su geniajalni/

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP