Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POZIVAJU SE NA IZVORE IZ UEFA

Španski "As" tvrdi: Diskvalifikacija Srbije i Albanije, kazna će biti za primer!

Autor: S. R. | 16.10.2014 - 11:19:00h | Komentara: 7

Ako su tačni izvori španskog lista "As", Srbiji i Albaniji se ne piše dobro 23. oktobra u sedištu UEFA.

Srbija - Albanija

Tog dana će disciplinska komisija UEFA doneti odluku o kaznama Srbiji i Albaniji, i, kako piše madriski list, obe reprezentacije bi mogle da budu izbačene iz kvalifikacija!

"As" takođe primećuje da su se prvi put u poslednjig šest meseci Sep Blater (predsednik FIFA) i Mišel Platini (predsednik UEFA) složili oko nekog pitanja, što takođe ukazuje da među vodećim ljudima svetskog fudbala vlada jednoglasje, iako, naravno, u ovom slučaju UEFA je nadležna za slučaj.

Na kraju, "As" je zaključio tekst citirajući izvor iz UEFA:

- Kazna će biti za primer svima i veoma brzo će biti poznata!

Poslednji komentari
  • Lajsna Vreme: 16.10.2014 13:04h

    cuj , izbaciti Srbiju ???pa do provokacije sve je bilo od strane Srbije normalno...ovdje bi trebalo za PRIMJER izbaciti Albaniju na 10 godina iz svih takmicenja i to bi bio primjer da se ne moze otici u goste i praviti politicke provokacije pa za to biti nagradjen.ja mislim ako Srbiju izbace da je to samo zato sto u Srbiju dolazi Putin koji je trn u oku ovih modernih osvajaca...

  • Shommy Vreme: 16.10.2014 14:01h

    Glupost da nas izbace !!! To bi značilo da ubuduće može svako da isprovocira incident da bi uvukao drugu stranu ne bi li dobio 3 boda za zelenim stolom !!! Očekujem 3:0 za Srbiju i još neku kaznu za Albaniju a za Srbiju po pravilu UEFA uobičajene kazne kada je u pitanju propust u organizaciji utakmice. Neka španski "As" napiše komentar u eventualnom slučaju spuštanja drona sa mapom "Velike Katalonije" na stadion u Madridu.

  • wiena Vreme: 16.10.2014 18:59h

    Trla baba lan, da joj prodje dan. Bicesluzbeno 3>0 u korist Albanije.Prekid se dogodio u Beogradu, tucu su izazvali srpski navijaci, koji su uleteli na teren i prebili ugrace. Dron. Pa svako ima pravo da ponese zastavu svoju drzave na medjunarodnim utakmicama, kada igra reprezentacija.Albanija ce mozda biti kaznjena novcano, mozda jer nikakvaim cinom nije ugrozila mec. Zivi bili pa videli/

  • franjo Vreme: 16.10.2014 20:47h

    Nadam se da me modelator neće Diskvalificirati, a taj kreten nek diskvalifikuje svoju mamu

  • Rale Vreme: 16.10.2014 21:38h

    Ma koliko se nama ne sviđalo albanci snose krivicu samo za neprikladan propagandni materijal koji je je bolan sa zve srbe ali ne opravdaba krivicu a krivica za nas je najteže prirode upad na teren i prebijanje protivničkih igrača (što je je po pravilu UEFA i FIFA najveći prekršaj na fudbalskim terenima) bacanje i paljenje baklji i petarde nerikladno skandiranje ubacivanje sitnih predmeta u teren a još kad se doda da smo već kažnjeni zbog Đenove očigledno je da nam sledi veća kazna. Njima izbacivanje ništa ne znači jer i tako se ne bi plasirala na završnicu za nas je to veliki gubitak i u tome će uspeti zbog usijanih glava koji neznaju da se uzdržavaju od provokacija pa kad se doda propasta klupskog fudbala totalna katastrofa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP