Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MASKE SU PALE

Sprema se konačni obračun!

Autor: P. Vuković | 08.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

U Zvezdi puca po šavovima! Kao da je malo bilo što su crveno-beli poraženi od Čukaričkog u nedelju, pa sada im preti i da ostanu bez pola uprave.

Jednu struju predvodi predsednik  Dragan Džajić, drugu potpredsednici  Ivica Tončev i Slaviša Kokeza,  koji je čak ponudio ostav

Jednu struju predvodi predsednik Dragan Džajić, drugu potpredsednici Ivica Tončev i Slaviša Kokeza, koji je čak ponudio ostavku | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Sve će biti jasno 25. oktobra, za kada je zakazana (vanredna) Skupština kluba, ili, preciznije rečeno konačni obračun, i kada će se sukobiti dve struje – jedna oko predsednika Dragana Džajića i druga oko potpredsednika Slaviše Kokeze i Ivice Tončeva. Ali, krenimo redom.


Odlazi i Čović?!


Nebojša Čović nije prisustvovao sednici, ali je rekao da zna da su ponuđene ostavke i da nije bilo lako idržati pritisak.
- Javio sam se da ću da kasnim i čuo sam što se dogodilo. Skupština 25. oktobra će biti redovna sednica, jer je trebalo da se održi još u julu – rekao je Čović.
Na pitanje – da li planira da ostane u klubu, odgovorio je da već ima dovoljno obaveza u košarkaškom klubu i da je u fudbalski došao kao ispomoć.

Na sinoćnjoj sednici Upravnog odbora, koja nekim čudom nije potrajala naročito dugo, potpredsednik Slaviša Kokeza ponudio je ostavku, istakavši da sadašnji sastav rukovodstva očigledno nije u mogućnosti da zajedno funkcioniše.

Ljulja se ozbiljno u vrhu kluba, nesuglasice su dostigle tačku ključanja, pa tako o treneru Slaviši Stojanoviću, očajnoj igri i rezultatima, kao i o sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću, takoreći, nije bilo reči. To su u ovom trenutku sporedne teme, jer je važnije od svega ko će biti glavni u klubu.

- Različite su vizije kako bi trebalo voditi klub i zato kompletan Upravni odbor treba da se rekonrstruiše. Postoji mnogo različitih mišljenja, dosta toga se gura pod tepih.
Zvezdi su potrebni ljudi koji će uložiti kapital od 200, 300 ili 500 hiljada evra godišnje, kako bi klub stao na noge – rekao je Kokeza, usput kostatujući da ne veruje da će tog 25. oktobra biti svađe na Skuštini već “konstruktivne razmene mišljenja”.

Potpredsednik Ivica Tončev je takođe rekao da ovako dalje više ne može i da će izaći pred Skupštinu sa novim planom, pa će onda rešiti situaciju u klubu.
- Potrebni su novi ljudi, novi kapital. Zvezdi treba novo rukovodstvo – rekao je Tončev.

A, što se tiče Dragana Džajića, on se pojavio pred novinarima nešto kasnije, i vidno neraspoložen potvrdio reči dvojice potpredsednika, nagovestivši da će se sve videti 25. oktobra.

Jasno je kao dan da će jedna strana morati da odstupi, a druga da preuzme potpunu kontrolu. Status kvo više nije moguć.

Vešović: Nije bilo tuče!


Marko Vešović, fudbaler Crvene zvezde koji se zakačio sa navijačem posle poraza od Čukaričkog, tvrdi da nije bilo fizičkog okršaja, kao što se pisalo po medijima.
- Tačno je samo da je pored ograde stajao čovek koji me je vređao i psovao, pa sam mu uzvratio istom merom. Fizičkog kontakta nije bilo. Iznenadio sam se kada sam video u novinama da je bilo tuče. To čak nije ni moguće, jer je žica bila između nas. Da je pokušao da me napadne, sigurno je da bih se branio – rekao je Vešović i dodao da za tri i po godine koliko je u klubu nikada nije imao problem sa navijačima.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP