Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLOVI“ PRATE SVETSKE TOKOVE

Spremni smo za „Harlem šejk“ na „Maksimiru“!

Autor: M. Grujić | 20.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Svi oni koji veruju da naši „orlovi“ u petak (18) mogu do dobrog rezultata na „Maksimiru“, neka se spreme za još jedno veliko iznenađenje nakon fudbalskog klasika.

Ko je to rekao da  Deki neće igrati u Zagrebu...

Ko je to rekao da Deki neće igrati u Zagrebu...

Očigledno je da u taboru Srbije vlada pozitivna atmosfera i sjajan timski duh pred „utakmicu svih utakmica“, a pojedini reprezentativci u ćaskanju sa novinarima „Alo!“, otrkivaju nešto o čemu će, nadamo se, pričati ceo svet.

„Ako nam selektor dozvoli,  možda zaigramo taj ples već na konferenciji za novinare”

„Ako nam selektor dozvoli, možda zaigramo taj ples već na konferenciji za novinare”

Šta je „Harlem šejk“?


Otkako se početkom februara pojavio na internetu, „Harlem šejk“ ne prestaje da se širi svetom i skoro je u potpunosti smestio u drugi plan megapopularni „Gangnam stajl“. Svako može da odradi „Harlem šejk“ po želji. U prvih 15 sekundi jedan akter igra među statičnim i nezainteresovanim drugarima uz intro pesme „Bauer - Harlem šejk“, a potom usledi prelaz posle kog u sledećih 15 sekundi cela družina „podivlja“ uz sijaset neartikulisanih pokreta, kao i što više šašavih maski.

Nakon treninga u Staroj Pazovi, zaustavili smo nasmejanog Zorana Tošića, popričali najpre o aktuelnim fudbalskim temama, a onda ga pitali - da li igrači, eventualno, razmišljaju o nekoj posebnoj vrsti proslave u slučaju trijumfa. Možda o nekom izvođenju ultrapopularnog „Harlem šejka“?

- Svi bismo voleli da pobedimo, a ako do toga dođe, mislim da će „Harlem šejk“ biti mala maca za to kako ćemo proslaviti trijumf. Što se mene tiče, nemam ništa protiv ni da u Zagrebu, mi reprezentativci, odradimo „Harlem šejk“ - raspoloženo će Bambi.

Napadač Filip Đorđević je, uz Aleksandra Kolarova, jedan od onih koji imaju iskustva u izvođenju ultrapopularnog „neartikulisanog“ plesa pošto je sa saigračima iz Nanta već priredio pravi spektakl u klupskim prostorijama francuskog kluba. Ni on ne bi imao ništa protiv da tako nešto ponovi sa kolegama iz reprezentacije.

Miha i Bane

Miha i Bane


- Prvo, ne znam kakav je stav ostalih igrača i da li će to šef dozvoliti. Videćemo, sigurno da bi nam pobeda donela veliku radost i da bi proslava bila drugačija nego inače, ali da li će to biti „Harlem šejk“ ili nešto drugo, ostaje nam još da vidimo. Ko zna, ako trijumfujemo, možda padne neki „Harlem šejk“ na konferenciji za štampu - rekao je uz osmeh centarfor „orlova“.

Naravno, svi bi se u taboru „orlova“ složili - hajde mi da u petak na maksimirskoj travi najpre odigramo fudbalski „Zagreb šejk“, a onda da svi zajedno „otkačimo“ i da se već u subotu okrenemo novom izazovu, meču sa Škotskom koji je zakazan za 26. mart u Novom Sadu.

Kolarov u „Harlem šejku“

Kolarov u „Harlem šejku“

NASTASIĆ: Pa Kolarov će da kulira, ko drugi?

Pitali smo i Matiju Nastasića kakvo mišljenje ima o „Harlem šejku“, koji je već potresao njegov Mančester siti.
- Što se tiče Mančester sitija nisam učestvovao u tome, bio sam sa strane kao posmatrač. Svi u svetu upražnjavaju to, nije ništa strašno ako posle utakmice to budemo radili. Ipak, pre svega bi trebalo da se koncentrišemo na teren. A to što je Kolarov jedini kulirao, pa on je takav, najstaloženiji, takva uloga bi mu stajala i u našem „Harlem šejku“ - rekao je Nastasić.

Raća Petrović u  originalu: Detalj iz  Partizanove  svlačionice 2011. godine

Raća Petrović u originalu: Detalj iz Partizanove svlačionice 2011. godine

Raća: Ja ću povesti ludi ples!

Lider se sam nametnuo. Raća Petrović je rado prihvatio inicijativu „Alo!“ po kojoj bi „Harlem šejk“ itekako dobro došao „orlovima“ u slučaju trijumfa na „Maksimiru“. Reprezentetivni veznjak otišao je korak dalje, i čak sebe predložio za čoveka koji bi poveo „ludi ples“.
- Nemam ništa protiv „Harlem šejka“. Gledao sam igrače Mančester sitija, Majamija, gledao sam i igrače Teleoptika i to mi je jako interesantno, mislim da su to izuzetno pozitivne stvari za atmosferu u ekipi. Bože zdravlje, ako bude pozitivan rezultat na „Maksimiru“, verujte da kod nas u svlačionici neće izostati kvalitetno slavlje. Dobro je poznato da kada se slavi mi tu ne zaostajemo. I ne bih imao ništa protiv da ja budem taj koji će povesti „Harlem šejk“. Volim odgovornost, kako na terenu tako i van njega. A ako saigrači imaju boljeg od mene, neka izaberu, ja ću se uklopiti u svaku kombinaciju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP