Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ, NAPADAČ SRBIJE, POSLE ODLUKE UEFA:

Spremni smo za pakao u Albaniji!

Autor: D. Ostojić | 25.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Sada je sve jasno. UEFA je presudila ne samo da se utakmica iz Beograda neće ponoviti nego i da će srpski fudbaleri naredne godine morati da gostuju u Albaniji, pred prepunim tribinama stadiona u Elbasanu. Nakon haosa koji su albanski navijači napravili u Humskoj, sigurno da „orlove“ očekuje pakleni doček, pa ko izvuče živu glavu, pričaće.

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: Marko Metlaš

Sigurno da izabranicima selektora Advokata nije svejedno posle ovakve odluke Evropske kuće fudbala, to ne krije to ni Aleksandar Mitrović, napadač belgijskog Anderlehta, ali dodaje da se ne plaši gostovanja u Albaniji.
- Odluka nije pravedna, ni najmanje - prvo je bilo što nam je rekao Mitrović, kojem je trener u redovima belgijskog šampiona upravo Albanac Besnik Hasi.


- Kao ključno pitanje posle ovakve odluke, nameće se: „Kako odigrati meč pred Albancima 8. oktobra sledeće godine?!“ Ima li straha kod igrača od incidenata i u Elbasanu?
- Nikoga se mi ne plašimo! Otići ćemo tamo da uzmemo sva tri boda! Već sada mogu da pretpostavim kakav pakao će nas sačekati u Elbasanu, ali spremni smo na sve. Ako nas bilo ko napadne u Albaniji, njihovi igrači ili navijači, znaćemo da se odbranimo - hrabro će Mitrović.

Ko preživi gostovanje  u Elbasanu, pričaće

Ko preživi gostovanje u Elbasanu, pričaće | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Mislite li da biste dobili Albaniju da je meč u Humskoj 14. oktobra odigran do kraja?
- Apsolutno! Da dron nije doleteo sa zastavom velike Albanije i da to nije prekinulo meč i izazvalo incidente - sigurno je da bi Albanci kući otišli sa nekoliko golova u mreži. Ovako su kao registrovali meč za nas, ali nam oduzeli ta tri boda, tako da smo oštećeni i te kako - otvoreno će bivši igrač Partizana.

- Da li će mečevi bez publike protiv Danske i Jermenije u Beogradu otežati posao našoj selekciji na putu do Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine?!
- Sigurno je da će nam biti mnogo teže da osvajamo bodove bez podrške publike, ali šta je - tu je. Ne verujem da će UEFA promeniti odluku, ali je zato na nama igračima da protiv Danaca i Jermena damo 100 odsto naših mogućnosti i pobedimo upravo za naše navijače i celu naciju.

- Kakve su nam šanse, posle svega, da se plasiramo na EP?
- Bez obzira što su nam, ponavljam, nepravedno oduzeta tri boda, iskreno verujem da nam je mesto na Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj. Ova ekipa je skup vrhunskih igrača i sjajnih ljudi. Verujem da naše vreme tek dolazi - zaključuje naš sagovornik.

CR7

CR7 | Foto: Profimedia

„Ronalda boli uvo za odluke UEFA”!

- Odmah po objavljivanju odluke UEFA, na sportskim portalima su se pojavili komentari tipa: „UEFA ne želi ni Albaniju ni Srbiju, bitno je da se Danci i Ronaldo raduju.“ Šta vi mislite o tome?
- Uvek postoje teorije zavere i istina je da ovakva odluka ide na ruku Dancima i Portugalcima. Međutim, mislim da Ronalda boli uvo za odluke UEFA - smatra Mitrović.

Poslednji komentari
  • nesh Vreme: 26.10.2014 08:34h

    da ste slozni pametni da bojkotujete i ne igrate , jer od toga nema te nista jer fudbal vise nema svrhu sve se vec zna masinerija biznis nije realna slika pocev od svega gledajuci svetski fudbal, razliciti arsini...jer sa takvom masinerijom nema svrhe ulaziti u vrzino kolo, gubite vreme momci Vama svaka cast ali suludo!!! licno sam protiv ovo je moj stav i misljenje, dosta je bre ponizenja...

  • aqifi tha Vreme: 26.10.2014 14:54h

    stari ljudi su rekli sto sejes znjejes,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP