Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DAČIĆ NE ŽELI DA SE MEŠA U SUKOB IZMEĐU ZVEZDE I TOLETA

SPS ne čuva Karadžića!

Autor: M. Zdravković | 23.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Dva dana nakon što je Nebojša Čović zagrebao po prošlosti i javnosti indirektno saopštio svoja saznanja, a Zvezdan Terzić i konkretno potvrdio da je Tomislav Karadžić 1961. godine pravosnažno osuđen na 18 meseci zatvora, o ovoj temi ne prestaje da se priča.

Samo mu još fali da se bakće sa Toletom i Zvezdom: Ivica Dačić

Samo mu još fali da se bakće sa Toletom i Zvezdom: Ivica Dačić

Dugo se već predsednik Fudbalskog saveza Srbije vezuje za jednu političku stranku koja ga, navodno, čuva u predsedničkoj fotelji na Terazijama. Baš zato, javnost je juče interesovalo da li je to Socijalistička partija Srbije, a pitanje je bilo usmereno ka Ivici Dačiću, premijeru Srbije, ministru policije i lideru SPS-a.


Dačić je istakao da ne stoji iza Tomislava Karadžića.
- Samo mi još treba da pored svega rešavam probleme u sportskim savezima. Zna se kako se bira i kako se smenjuje. Kakve veze ima SPS ili bilo koja druga stranka sa sportom i fudbalom - zapitao se Dačić.

Premijer je dodao i da ga sukob između Karadžića i Crvene zvezde uopšte ne zanima i ističe da on nije birao nikoga.

Bez podrške državnih funkcionera: Tomislav Karadžić

Bez podrške državnih funkcionera: Tomislav Karadžić | Foto: N. Marković

- Molim sve koji se bave društvenim i državnim funkcijama da njihovo zanimanje sportom ne ugrožava zvaničnu državnu politiku Srbije i ne stvara dodatne probleme u već komplikovanim odnosima u Srbiji - apeluje Ivica Dačić.


Podsetimo, i predsednik Srbije Tomislav Nikolić demantovao je da štiti Tomislava Karadžića, pa je zanimljivo videti narednih dana koji su to Toletovi tajni aduti u „krstaškom” ratu koji je započeo sa Crvenom zvezdom.

SPS se opet „pere”?!


Nedavno je i potpredsednik Partizana Branko Ružić demantovao u razgovoru za „Alo!“ da SPS štiti predsednika crno-belih Dragana Đurića, a novom izjavom Dačića nastavilo se svojevrsno stvaranje otklona čelnika ove partije prema ljudima čije su funkcije predmet polemike u javnosti.

Premijeru, a Ružić, Antić i Tončev?


Izjava premijera Ivice Dačića da SPS ili neka druga stranka nemaju veze sa sportom i fudbalom zvuči jako zanimljivo. Naime, prvi čovek srpske Vlade kao da je neobavešten ili zaboravan, jer se u upravama baš najpopularnijih klubova, Zvezde i Partizana, nalaze njegovi najbliži saradnici - Ivica Tončev (potpredsednik Zvezde), Aleksandar Antić (član UO Zvezde) i Branko Ružić (potpredsednik Partizana).

Poslednji komentari
  • Miki Vreme: 23.08.2013 07:22h

    Svim gradjanima Srbije jasno je da je Dacic jos jedan u nizu lazljivaca na politickoj sceni Srbije tako da ovo nikom nije cudno osim autoru teksta...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP