Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLOVI“ VEČERAS (21) SA BRAZILOM - TIJAGO SILVA I DRUGARI PREKLINJU:

Srbi, samo nemojte da nam lomite noge!

Autor: M. Rangelov | 06.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Brazilci su u panici zbog Srba! Uoči generalne probe pred start Svetskog prvenstva i večerašnje prijateljske utakmice u Sao Paolu sa „orlovima“ (21, TV „Arena“), favorite za osvajanje Mondijala brine samo jedna stvar - kako da prežive utakmicu sa našim fudbalerima i da nepovređeni uđu u prvi meč sa Hrvatskom.

„Nemoj, Bane,  ko boga te molim“:  Tijago Silva

„Nemoj, Bane, ko boga te molim“: Tijago Silva | Foto: Profimedia

Selektor Felipe Skolari je, posredstvom tehničkog koordinatora selekcije Brazila, poslao samo jedan zahtev srpskoj delegaciji: „Gospodo, cenimo vaše fudbalere, ali ih zamolite da pripaze na grube startove, manje od nedelju dana nas deli do početka Svetskog prvenstva“!


Najviše razloga za strah imaju i tri vodeće zvezde „karioka“ - Nejmar, Tijago Silva i Hulk. Samo ta tri para nogu vrede fantastičnih 148 miliona evra. Predstavnici Brazila, direktno, nemaju ništa protiv srpskih igrača, jednostavno, zabrinjava ih činjenica da se poslednjih dana na test-mečevima sve više igrača sa terena iznosi na nosilima. Poslednji primeri Montoliva (Italija), Kastilja (Ekvador), Van der Varta (Holandija), Montesa (Meksiko) svakako su dovoljni da se „orlovima“ dodatno skrene pažnja na fer-plej.

Večeras nema „krljanja“:  Kolarov pomaže  Srni

Večeras nema „krljanja“: Kolarov pomaže Srni

Reprezentacija Srbije se, inače, na fer-plej listi UEFA nalazi, tačno, u sredini evropskih reprezentacija gde zauzima 27. mesto. Mnogo opasniji od nas su, recimo, Hrvati, Italijani, Crnogorci, Grci, Rusi...

Ivanović: Nema opuštanja!


Branislav Ivanović će, uz ostatak odbrane „orlova“, imati najteži zadatak kako da bez grubih startova „očisti“ prostor ispred našeg gola.
Naravno, prvi će as Čelsija voditi računa o fer-pleju, ali naš stameni reprezentativaca iz Sao Paola poručuje da nema nameru da pušta Nejmara, Hulka ili Alvesa da se tako lako prošetaju terenom.
- Sve su to sjajni momci, veliki drugari. Želim im da osvoje Mondijal, ali za nas nema opuštanja. Ovaj meč je za nas finale Svetskog prvenstva, bez obzira na prijateljski karakter - najavljuje Bane.

Najskuplje noge  Brazila:  Nejmar

Najskuplje noge Brazila: Nejmar | Foto: Profimedia

Nejmar osigurao noge na 400 miliona evra!

Mnogi top fudbaleri ne beže od mogućnosti da osiguraju svoje noge i tako se zaštite od posledica nasrtaja poznatih „krljača“ među štoperima. Tako je i prva zvezda Brazila, napadač Nejmar, po prelsaku iz Santosa u Barselonu prošlog leta, odlučio da osigura svoje noge na čak 400 miliona evra!
Mladi as „karioka“ godišnje plaća između 300.000 i 400.000 evra ovu polisu osiguranja, ali to ne čini javno, već u njegovo ime to radi kompanija „Dis Esporte“, koja ga zastupa

Poslednji komentari
  • vaso Vreme: 06.06.2014 10:41h

    Upozoravaju nas da nebi igrali oštro, pa nismo mi povredili sve ove igrače koje ste nabrojali. Zašto dozvoljavamo da nas unapred žigšu da smo neki kostolomci i grubijami na terenu?Ako smo takvi zašto nas zovu da igramo prijateljske sa njima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP