Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOSIP ŠIMUNIĆ

Srbi vole „domaćicu“, a ja napolitanke

Autor: Ekipa Alo! | 11.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Siniša Mihajlović je najavio da će pobedu protiv Hrvatske proslaviti uz keks “domaćicu”, koja nije toliko po ukusu defanzivcu “vatrenih” Josipu Šimuniću. Popularni Džo je otkrio da više preferira napolitanke u razgovoru za hrvatski “Jutarnji list”.

Defanzivac  Hrvatske Josip Šimunić vrlo  razumno pričao  o odnosu Srba  i Hrvata

Defanzivac Hrvatske Josip Šimunić vrlo razumno pričao o odnosu Srba i Hrvata

- Jeste li sigurni da je Mihajlović mislio na utakmicu sa Hrvatskom kada je rekao da će naručiti “domaćicu” u svlačionicu da proslavi pobedu? - pitao je Šimunić, koji smatra da su Hrvati favoriti u duelu sa Srbijom, ali samo zato što igraju pred domaćom publikom.


Na Šimunića bi mogli da se ugledaju igrači obe ekipe, kao i mnogi državljani Srbije i Hrvatske, pošto je vrlo razumno pričao o odnosu “vatrenih” i “orlova”.

- Bilo je primitivizma, ali ja samo gledam jesu li ljudi dobri ili nisu. Znate ko je mene najviše zeznuo u životu? Pa moji ljudi, Hrvati! Svaki narod ima dobrih i loših ljudi, šteta što se ovo dogodilo u prošlosti. Čovek mora razumeti sve strane.
Nažalost, mnogi su izgubili živote, ostali invalidi samo da bi danas mogli da kažu da su Hrvati. To se ne sme zaboraviti - rekao je Šimunić i podsetio na veliko prijateljstvo sa Markom Pantelićem, kao i mnogim drugim Srbima.
Poslednji komentari
  • Bane Vreme: 11.03.2013 09:16h

    Svaka čast... Dosta je više mržnje koja ne vodi nigde... Rat je bio...zahvaljujući politici...ali je i prošao... mnogi su izgubili najmilije postali invalidi...ali vreme je da se opametimo i ponovo budemo ljudi... mržnja ne vodi nigde... bili smo jedna...sada smo dve države... i zašto ne bi i dalje saradjivali... bili opet komšije...prijatelji...? Vreme je da neke nove generacije ne nose mržnju u srcima... vreme je da ponovo budemo ljudi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP