Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ROBERT PROSINEČKI O PROBLEMIMA NAŠEG FUDBALA

Srbija je u banani!

Autor: P. V. | 16.06.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Robert Prosinečki, trener turskog Kajzerija, ima razumevanja za prošlonedeljni poraz Hrvatske od Škotske (0:1). Tim povodom Prosinečki je rekao: „Nije da branim selektora Igora Štimca, ali se događaju dani kada ekipa podbaci“.

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki | Foto: Marko Metlaš

E, pa ti „dani“ bi mogli skupo da koštaju „vatrene“ u kvalifikacijama. Prvo mogu da ostanu bez direktnog plasmana, a onda i bez statusa najbolje drugoplasirane ekipe u svim grupama, čime bi propustili mogućnost da se plasiraju direktno na Mondijal. Pred utakmicu sa Srbijom, koja se igrala u septembru na „Marakani“ Robi je za zagrebačke “Sportske novosti” rekao:


- Mislim da će protiv Srbije biti odlično! Realno, Srbija je u banani! Da se ne lažemo. Imaju hiljadu i po problema, sto puta im je gore nego nama. Stvaraju novu ekipu, nije im lako, nemaju ni rezultat. U Zagrebu smo izgledali bolje, u prvoj utakmici (2:0), ali ih nismo razbili. Njima je jedina šansa da opravdaju poraze u kvalifikacija pobedom nad Hrvatskom. Zato će biti izuzetno teško. Daće sve od sebe da nas pobede. Bolji smo, ali će biti teško.

Trenutno ne razmišlja o mogućnosti da preuzme “kockaste”, nikada neće biti trener Dinama, a osvrnuo se i na probleme u reprezentaciji Hrvatske.

- Samir nas četiri godine zaje*ava! Frajer Brazilac sa svim mogućim stvarima, a ti ga pozoveš u reprezentaciju i onda bi trebalo još da bude glavni igrač?! Zar bi sve njegove priče trebalo progutati i reći “dobro, neka frajer igra”? Pa što nije rešio meč protiv Škotske?! Neka se niko ne naljuti, ali Štimac ima svoje viđenje. On je gledao, možda nisam kompetentan, samo iznosim svoj ljudski stav - zaključio je Robi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP