Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TERZIĆ KRENUO U OBRAČUN SA PREDSEDNIKOM FSS-A

Srbija je umorna od Toletovog imena i lica!

Autor: M. Z. | 03.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Zvezdan Terzić, predsednik UO OFK Beograda i nekadašnji prvi čovek FSS-a, krenuo je i zvanično u rušenje Tomislava Karadžića!

Počeo da lobira za smenu Karadžića: Zvezdan Terzić

Počeo da lobira za smenu Karadžića: Zvezdan Terzić | Foto: Marko Metlaš

Prvo se u javnosti pojavila informacija da je ostalim kolegama čelnicima superligaša poslao pismo u kojem ih poziva na zajednički ustanak protiv Toleta, a juče je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima to i potvrdio.


- Da li sam za Karadžićev odlazak? Da, jesam. Neuspešan je i treba da ode. Srbija je zaglibila u blatu. Nemam ništa lično protiv Tomislava Karadžića, ali dugo već traje i Srbija je umorna od njegovog i imena i lica. Treba dati šansu drugim ljudima, mlađim i pametnijim. S novom energijom. Srbija takvih sigurno ima - ističe Zvezdan Terzić.

Nekadašnji prvi čovek srpskog fudbala nema nameru da se kandiduje za predsednika Saveza, ali dodaje:
- Da li ste vi, mediji, zadovoljni stanjem u srpskom fudbalu? Niste. Pa naravno da nisam ni ja. Fudbal je na najnižim mogućim granama.
Nedopustivo je da konstatujemo da je Hrvatska svetska supersila, a mi autsajderi. Propustili smo EP 2012, sada i SP 2014, kao i poslednja dva EP za mlade. Nestali smo sa velike scene, bačeni smo na marginu fudbalskih događaja. Postali smo fudbalska Mađarska. Uspesi ili neuspesi reprezentacije direktno utiču na razvoj celokupnog fudbala, po vertikali, od najvećih klubova do najnižih liga. Da li je neko odgovoran zbog toga? Pa naravno da je odgovoran. Onaj ko je donosio sve važne odluke, onaj ko rukovodi srpskim fudbalom, a to je predsednik Tomislav Karadžić - zaključuje Zvezdan Terzić.
Poslednji komentari
  • Australac Vreme: 03.04.2013 07:25h

    Verujem da mu je Tole natovario mnogo cega u proslosti I da je indirektno kriv u lov na Terzica pre par godina a iz razloga da bas Tole moze da omasti sopstvene brkove na isti nacin. Ko se maca lati od istog I nastrada.. Hvala Terzicu na signaliziranju ali vreme je da cisti ljudi dovedu Srpski fudbal tamo gde mu je I mesto...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP