Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BLAŽEVIĆ ZA ALO! O NEUSPEHU „ORLOVA” U KVALIFIKACIJAMA ZA SP:

Srbija me je od*ebala, zato ne ide na Mondijal!

Autor: P. Milovanović | 17.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ispadosmo najgori, iako po imenima imamo najbolje igrače koji igraju u najvećim evropskim klubovima.

„Bosna je imala Ćiru, koji je udario temelje, i zato sad ide u Brazil, a vama nisam valjao”, u svom stilu poručuje “trener svih

„Bosna je imala Ćiru, koji je udario temelje, i zato sad ide u Brazil, a vama nisam valjao”, u svom stilu poručuje “trener svih | Foto: AP

Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine ostalo je samo san za fudbalere Srbije uprkos rapsodiji protiv Makedonije (5:1) u Jagodini na zatvaranju kvalikacija. Za razliku od “orlova”, naše komšije Bosanci će prvi put u istoriji biti akteri završnog turnira, dok će Hrvati svoju šansu tražiti kroz baraž.


Pitanja koja se sama nameću, pre svega su da li će Mihajlović održati reč i podneti ostavku nakon neuspeha, kao i šta to Bosanci imaju što mi Srbi nemamo?!

“Alo!” je odgovore potražio od legendarnog Miroslava Ćire Blaževića, koji je imao šta da kaže o učinku Srbije, uspehu Sušićevih “zmajeva” i očajnom izdanju Hrvata u finišu kvalifikacija, pošto su vezali poraze od Belgije i Škotske.

- Vi Srbi ste prepotentni, zato ste pop*šili... Ima vas toliko miliona i mislili ste lako ćete kroz kvalifikacije, a niste bili ujedinjeni i to vas je skupo koštalo. Da ste bili svi kao jedan, mislim na selektora, igrače, novinare i navijače, išli biste ko od šale na Mondijal. Ne bi išli ni Belgijanci u Brazil, ni Hrvati u baraž - direktan je kao i uvek “trener svih trenera” koji je sedeo na klupi BiH u periodu od 2008. do 2009. godine.

- Ćiro, recite nam šta su to Bosanci imali što mi Srbi nismo? U čemu leži ta prevaga, oni će u Brazil, a mi ostajemo kod kuće?
- Sine moj, evo sedim s jednom divnom gospođom iz Srbije koja mi dobacuje da su Bosanci imali mene - Ćiru. Ja sam udario temelje Bosancima, a mene je Srbija odjebala i zato ne ide na Mondijal (smeh). Što se Bosne i Hercegovine tiče, prezadovoljan sam zbog istorijskog uspeha. Praktično sam ja formirao taj tim.

- Da li je posle svega logično da Mihajlović podnese ostavku? Obećao je da će to učiniti ako ne odemo na SP...
- Treba da ostane jer nemate boljeg od njega. Nije Miha kriv za neuspeh. Mi treneri smo najveći jadnici, naš posao je avantura i čim stvari krenu naopako ode glava.

Siniša  Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš


- Znači, Mihajlović ima vašu podršku?
- Apsolutno!

- Hrvati se nisu proslavili na kraju, mora da ste utučeni zbog očajnih partija na kraju?
- Je*eš poraz od Škota. Važan je konačan cilj. Bitno je da smo u baražu i da su nam otvorena vrata da se plasiramo na Svetsko prvenstvo - zaključio je Ćiro Blažević.

| Foto: Aleksandar Dimitrijević

Bane: Biće drugačije u kvalifikacijama za EP!

Uprkos izostanku Srbije sa Mondijala u Brazilu, kapiten Branislav Ivanović se trudi da gleda na završetak kvalifikacija iz pozitivnog ugla.
- Izuzetno smo napredovali u odnosu na ekipu koja je bila na početku kvalifikacija i dobili veliki broj igrača. Prepoznaje se stil igre, sada ne smemo da stanemo. Na poslednjim mečevima smo napravili dobar rezultat, ali tu nije bilo tenzije. U kvalifikcijama za EP će biti drugačije, nemamo razloga da se opustimo i mislimo da će biti lako - rekao je Ivanović.
On je dodao da ekipa mnogo lakše igra kada je “otpisana”.
- Uvek na kraju kvalifikacija kažemo da smo imali dve loše utakmice ili zafalilo nam je nekoliko bodova. Moramo to da promenimo - kaže Bane.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 17.10.2013 17:41h

    Nema psovki u komentarima,ali zato ovaj psuje nije malo.Bosna ima dobar tim i svaka cast Na pobjedi.Bilo bi divno da se Srbija kvalifikovala,ali Srbi nisu preotentni,to se ovaj izradio.Nego izgleda da on zali sto nije trener Srbije,e bas bi bilo sramota da jeste,vratimo film unazad kakve je izjave Davao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP