Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LEGENDARNI KOMENTATOR MILOJKO PANTIĆ ZA ALO!:

Srbija treba da igra sa Kosovom u Prištini!

Autor: V. Nestorović | 23.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 28

Gotovo sve u Srbiji je šokirao poziv prvog čoveka FS Kosova Fadilja Vokrija upućen reprezentaciji Srbije za prijateljski meč u Prištini, ali među onima koji su bili uvređeni takvim pozivom nije bio i Milojko Pantić. Legendarni komentator smatra da bi „orlovi“ trebalo da gostuju u najvećem gradu na Kosovu.

„Ne samo da treba da  gostujemo kod njih, nego i  klubove sa Kosova treba uključiti  u naše lige“, smatra Pantić

„Ne samo da treba da gostujemo kod njih, nego i klubove sa Kosova treba uključiti u naše lige“, smatra Pantić | Foto: Zoran Lončarević

- Otpočeli smo pregovore za pristup EU, a to je omogućeno zahvaljujući pregovorima u Briselu naših političara sa kosovskim kolegama u cilju normalizacije odnosa, pa zašto ne bismo normalizovali i fudbalske odnose?

Ovako, Tomislavu Karadžiću je samo bitno da se Kosovu zabrani da igra i da vrati Mihu, a to što fudbalski propadamo, nikom ništa. Znate šta, treba „orlovi“ da gostuju u Prištini, da to bude prva prijateljska utakmica fudbalera Kosova. I ne samo to, nego bi i kosovske klubove trebalo uključiti u naše lige. O tome bi trebalo pregovarati sa Vokrijem - jasan je Pantić.
U vezi sa eventualnim povratkom Mihajlovića na kormilo „orlova“, Milojko nema dlake na jeziku.

Na sastanku  u Cirihu:  Vokri, Blater  i Karadžić

Na sastanku u Cirihu: Vokri, Blater i Karadžić


- Pa to bi bila prava katastrofa. Upravo zbog toga se Tole pribojava duela sa Kosovom jer bi nas s njim na čelu rasturili. Ne bi me čudilo i da nas u nekim budućim kvalifikacijama, kada uđu u FIFA i UEFA, eliminišu bez problema. Da sam ministar sporta, odavno bih Karadžiću i njemu sličnima rekao - aut iz fudbala za sva vremena.
Ovako nas samo lažu o čemu su pričali sa Vokrijem na sastanku u Cirihu, a jedino što su uspeli da urade je da obezbede da im se zabrani da igraju sa bivšim jugoslovenskim republikama. Mi, kao, šizimo na Hrvate što hoće da igraju u Prištini, a mi bi u stvari trebalo prvi da se ponudimo da tamo gostujemo. Dosta je tenzije, ajde da gledamo od onoga od čega se živi, a ne da uzvikujemo razne prazne parole - rekao je Pantić.
Poslednji komentari
  • Andrea Vreme: 23.01.2014 09:18h

    E Milojko,nekada si bio car, a sada bolje šetaj po Kalemegdanu i igraj šah (ako uopšte znaš),sa penzionerima. Prolupao načisto,a pametuje...

  • Kajuđerović Banja Vreme: 23.01.2014 09:42h

    Bio si i ostao VELIKI Panta!

  • bosanac Vreme: 23.01.2014 10:08h

    bravo

  • jocaaa Vreme: 23.01.2014 12:58h

    sad bi citirao sojica..panticu s..... to je panticu kao kad bi ti komsija pomerio ogradu i uzeo deo placa i onda posle neko vreme ti kazes..pa dosta smo se svadjali..ajde da normalizujemo nase odnose...ja bih dosao kod tebe na kafu u taj deo sto je nekad bio moj...i malo fudbal da igramo...jel bi mogo ti to panticu??//

  • Angel Vreme: 23.01.2014 13:04h

    Nije prvi puit Pantiću da ovako prosipa. Golub prevrtač ne samo jednom na jednoj strani više nema važnost i teško se izboriti za mesto pod suncem Srbije ba se deo na kosmopolitsku stranu gde bolje greje ako deluješ kontra Srbije. Nije nama Srbima prvi put da imamo one koji plaćaju krvlju sopstvenog naroda svoje iluzije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP