Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ROBERT PROSINEČKI IZ ZAGREBA PORUČUJE ZA ALO! DA BI VODIO „ORLOVE”:

SRBIJU NE BIH ODBIO!

Autor: M. Zdravković | 14.02.2014 - 07:49:00h | Komentara: 2

Robert Prosinečki, nekadašnji trener Crvene zvezde, ne odbacuje mogućnost da postane selektor Srbije! Na prvi pogled, za mnoge nerealno rešenje ipak bi moglo da se pretvori u stvarnost, jer jedna strana ne odbija u startu mogućnost saradnje. Robi, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, gde se odmara posle raskida saradnje sa turskim Kajzerijem, poručio je juče u razgovoru za “Alo!” da ne bi odbio poziv čelnika FSS-a i predsednika Tomislava Karadžića, koji su već danima u problemu i ne mogu da pronađu novog selektora.

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki | Foto: Marko Metlaš

 

„Niko iz FSS-a me do
sada nije zvao. Ne zna
se šta nosi dan, a šta
noć. Ako se pojavi
mogućnost angažmana
u Beogradu, sigurno
je ne bih odbacio”

- Nije me niko zvao iz FSS-a i to je cela istina u ovom trenutku - objašnjava u startu Robi.

- Nemam ja šta kome da se nudim i reklamiram, znaju svi dobro šta sam i kakav sam. Ja sam samo za hrvatske medije, koji su mi predočili mogućnost da me FSS angažuje, izjavio da ne znam šta nosi dan, a šta noć i da bih dobro razmislio o eventualnoj ponudi iz Beograda, to jest da je ne bih nikada odbio bez razmišljanja. I dalje stojim iza svega što sam rekao. Srbija ima moćan tim i ne samo ja već i mnogi, poznatiji treneri od mene bi voleli da vode takvu reprezentaciju - ističe Prosinečki.

Karadžić hoće Piksija!
Tomislav Karadžić, predsednik FSS-a, posle Aleksandra Stanojevića se okrenuo ka Draganu Stojkoviću Piksiju, koji za sada ne želi da se vraća u Srbiju. Videćemo da li će Piksi promeniti odluku, a kako sada stvari stoje, “orlove” će na prvoj prijateljskoj proveri protiv Irske u Dablinu (5. marta) predvoditi neko do trenera mlađih kategorija FSS-a.

Ipak, Robi apeluje da i na ovome stane cela priča oko njegovog eventualnog angažmana u FSS-u, jer ne zavisi sve od dobre volje pojedinca. Kaže i da ima ponude iz Turske i da će uskoro znati gde će nastaviti karijeru.

- Nešto se dešava pozitivno i neću još dugo biti bez posla. Ima informacija da će za dan-dva sve biti poznato i da ću, verovatno, ponovo u Tursku. Odmorio sam se malo posle Kajzerija, ali zna se da sam u fudbalu do daske i da ne mogu da živim bez njega. Nisam starac da sedim sa strane i posmatram dešavanja. Hoću da radim, a klub ili reprezentacija nije mi bitno, najvažnije je da ima posla - zaključuje Robert Prosinečki.

Oprostio Zvezdi svoje 32.000 evra: Dragan Stojković

Dragan Stojković Piksi

Robi bi pomirio Toleta i “delije”?!
Da li bi dolazak Roberta Prosinečkog na klupu Srbije mogao da pomiri i Tomislava Karadžića i „delije”? Ako su upravo zbog Robija navijači Zvezde pristali i da im Hrvat sedne ne klupu voljenog kluba, jer ga očigledno vole više od nacionalnih podela, izvesno je da bi slično moglo da bude i sa reprezentacijom Srbije. Rano je reći da li bi Tole zbog Prosinečkog bio prihvatljiv navijačima koji ga svakog vikenda vređaju po srpskim stadionima, ali da bi simpatizeri crveno-belih hrlili na utakmice “orlova” samo zbog Žutog, to je vrlo izvesno. Tada bi i atmosfera oko reprezentacije bila mnogo bolja, a samim tim i rezultati.

Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 14.02.2014 10:07h

    Pa ko će da te zove, pored toliko naših šta će nam Prosinečki

  • ŽILE Vreme: 14.02.2014 12:41h

    Evo rešenja, Prosinecki selektor,Tomica Ivkovic trener golmana,Milivoj Bracun trener za defanzivu.Ustručni štab jos da udju Musemić,Halilović,Šugar,Juric,Repčić.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP