Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGOSLAV ŠEKULARAC NAKON UGRADNJE DVA STENTA:

Srce me izdaje, ali se ne predajem!

Autor: Sr | 31.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Dragoslav Šekularac, legendarni fudbaler Crvene zvezde, oporavlja se od hirurškog zahvata na srcu i već danas bi trebalo da napusti bolnicu. Ne gubi nadu slavni Šeki, iako se, kako sam tvrdi, sa srcem nikada ne zna. Šekularac je hitno operisan u četvrtak u Kliničkom centru, a zahvat je izveo profesor doktor Jovan Peruničić, koji mu je ugradio dva stenta.

Uskoro će ponovo  igrati šah sa  prijateljima:  Dragoslav Šekularac

Uskoro će ponovo igrati šah sa prijateljima: Dragoslav Šekularac | Foto: Marko Metlaš

- Borim se, dušo moja, iako mi nije dobro. Već 20 dana sam u bolnici, loše mi je, ali se ne predajem, to nikako. Optimista sam. Znam da u borbi sa srcem niko nije favorit, ali dobio sam mnogo utakmica u karijeri, valjda ću i ovu - kaže Šekularac za „Alo!“, samo dan posle operacije.


MARAVIĆ: Šeki mi je rekao da ne brinem


Dušan Maravić, koji je šest godina igrao sa Šekijem u Zvezdi, svakodnevno ga posećuje kao predstavnik sekcije vetrana kluba.
- Oseća se perfektno posle operacije. Šali se kao i uvek, poručio mi je da ništa ne brinem i da pozdravim sve zvezdaše - prenosi Maravić utiske u razgovoru za „Alo!“.

Legendarni Šeki decenijama unazad ima probleme sa srcem.
- Sigurno da mi zbog toga nije lako. I pre 15 godina kod poznatog doktora Kolomba u Milanu sam imao sličan zahvat, a sada su mi dosta pomogli naši lekari. Zaista dugujem veliku zahvalnost doktoru Peruničiću i osoblju Kliničkog centra, koji me paze kao najrođenijeg. Hvala im do neba. Naravno, i moji veterani iz Zvezde brinu o meni, posećuju me svakog dana, a javlja se i običan narod. Šalju mi poruke, zovu, interesuju se - otkriva Šekularac.

Aktuelno rukovodstvo sa „Marakane“ zaobilazi drugu Zvezdinu zvezdu. Nisu ga zvali ni predsednik Dragan Džajić, a ni bilo ko drugi iz uprave.
- I ne pogađa me takav stav kluba, iskreno. To je odraz njihove kulture i u redu je, znam da im više ne trebam ovako star. Imam lepu penziju i dobre i iskrene prijatelje, a ovi anonimusi koji sada sede u upravi i što bi samo da se slikaju, ne dotiču me. O Džaji neću ništa da pričam, on je specifičan čovek i šta god da kažem, protumačiće pogrešno. Ovi drugi, što vole da se ističu pored njega, njihova gluma je za Holivud - zaključuje ogorčeni Dragoslav Šekularac.

Dr Ristić: Danas ga puštamo kući!


Doktor Miljko Ristić, jedan od članova uprave Crvene zvezde, svakodnevno obilazi Dragoslava Šekularca.
- S obzirom na dugu istoriju bolesti, njemu je urađena dilatacija na srcu. To nije klasična operacija jer nije bilo reza, već su mu samo ugrađene nove cevčice, koje će poboljšati rad srca. Šeki je odranije imao probleme sa popuštanjem srčanog mišića. Ukoliko laboratorijske analize budu u redu, Šekularac će već danas biti pušten kući. Dobiće dvojnu antiagregacionu terapiju. To su dva leka koja će sprečiti zgrušavanje krvi i zapušenje tih cevčica, a verujem da će povesti računa kako bi se brže stabilizovao - kaže za „Alo!“ doktor Ristić.

Poslednji komentari
  • koki Vreme: 01.06.2014 17:09h

    A jesi li ti Seki bio kod njega kad je bio u zatvoru, ili na VMA na operciji. Ako nisi, st bunis?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP