Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEMANJA RADONJIĆ (19), NAPADAČ EMPOLIJA I NESHVAĆENI GENIJE, ZA ALO!:

Srpski Ronaldo!

Autor: M. Zdravković | 03.02.2015 - 11:19:00h | Komentara: 1

Otišao je iz srpskog fudbala tiho i nečujno, a ovdašnji navijači ga nikada nisu dobro upoznali. Tek sporadično gradom se pričalo o njegovim nestašlucima, kako je, recimo, pevao Zvezdine pesme na treninzima Partizana ili kako je opsovao trenera. A radio je to, kako sam kaže, jer je bio mali “balavac”. Nemanja Radonjić (19), rođeni Nišlija, veliki talenat srpskog fudbala, već neko vreme pokušava da se ustali u Seriji A, u ekipi Empolija.

Baš liče, kao blizanci: Radonjić i Ronaldo

Baš liče, kao blizanci: Radonjić i Ronaldo

- Treniram pored legendarnog Makaronea. Masimo je ovde bog, glavna zvezda. Nadam se da ću uskoro debitovati, jer na leto sigurno idem dalje - pravac Roma i slavni dres “vučice”. Brate, realno, ko bi tome mogao da odoli - ističe Nemanja u razgovoru za “Alo!”.

Srbin i Portugalac furaju isti fazon

Srbin i Portugalac furaju isti fazon


I slavna “Gazeta” je nedavno “nagazila” kapitena omladinske reprezentacije Srbije pričom o nesportskom životu van terena. Neca ima opravdanje:
- Ma, ti Italijani baš preteruju. Nalaze mi po društvenim mrežama razne slike od pre tri godine, kada sam bio klinac i pišu da sam mangup. To je bilo mnogo pre nego što sam se maksimalno posvetio fudbalu. Zaista, sada pokušavam svima da pokažem koliko vredim i zapušim usta kritičarima - napominje Neca.

Krilni napadač igrom, brzinom i stasom opasno podseća na Kristijana Ronalda. Ne krije da ga obožava.

- Portugalac mi je idol. Moj najomiljeniji fudbaler. Mesija poštujem, ali ga ne mirišem mnogo... Ljudi mi često kažu da ličim na Ronalda, u Srbiji su mi čak i u kafiću par puta rekli da sam pljnunti on. Drago mi je zbog toga, i to mi je podstrek da još više zagrizem i treniram. Voleo bih da imam karijeru kao Kristijano, da jednog dana odem u Španiju. He, he, zamisli, pređem u Real za jedno 100 miliona evra, a? - kroz šalu će Radonjić.

Radonjić

Radonjić


Dok ne ostvari taj san, Nemanji ostaje dokazivanje. Najpre u dresu omladinske reprezentacije Srbije, a ako bog da, mogao bi da predvodi A tim “orlova” u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

- Daleko je A tim Srbije. Naravno, voleo bih da me selektor pozove ako zaslužim, a dok ne sazrim za seniore, najbitnije mi je da se dokažem među mlađima. Trenutno je najznačajnije da sa selektorom Ivanom Tomićem odemo na EVRO za igrače do 19 godina i da na leto u maju sa Veljkom Paunovićem osvojimo omladinski Mondijal na Novom Zelandu. Verujem da to možemo, jer imamo ozbiljnu ekipu i pažljivo se spremamo - poručuje Nemanja Radonjić.
Poslednji komentari
  • aca Vreme: 04.02.2015 20:17h

    Od njega NIKADA igrac .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP