Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA EVROPE

Stameni, primićeš ga!

Autor: M. Zdravković | 22.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 2

Fudbaleri Partizana stigli su u Baku na večerašnji duel petog kola Lige Evrope protiv Nefčija (18.00, RTS) sa ciljem da zabeleže prvu pobedu ove jeseni!

Želi da probuši mrežu Nefčija:  Stefan Šćepović

Želi da probuši mrežu Nefčija: Stefan Šćepović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Neće im biti lako jer im na tom putu stoji zvezdaš Saša Stamenković, čovek koji je u prvom meču u Beogradu maestralno sačuvao mrežu azerbejdžanskog šampiona, ali i napravio na kraju utakmice veliku frku posle koje je jedva iščupao živu glavu pred razularenom masom u Humskoj.


Da li će da padne rukovanje?

U Beogradu je pre dva meseca ispala velika frka zbog nerukovanja dvojice golmana, Vladimira Stojkovića i Saše Stamenkovića, pre početka utakmice, što je tradicija, a takav incident bio je posledica netrpeljivosti od kada je nekadašnji golman Zvezde na šipci severa vređao suprugu golmana Partizana Bojanu Stojković.
Stojketa večeras neće biti u timu crno-belih zbog povrede, a biće zanimljivo videti i da li će klinci Ninković i Mitrović pružiti ruku Stamenkoviću, posebno jer su u prvom meču na kraju utakmice jurili da ga biju!

Baš zato, igrači Partizana nameravaju da mu se osvete i osramote ga na njegovom terenu, pred azerbejdžanskim navijačima, posebno zato što je nekadašnji golman Zvezde i u utorak prvocirao “grobare” porukom iz Bakua da će opet sačuvati mrežu!

- Dajem reč, u ime mojih saigrača, da ćemo mu dati gol - obećava napadač Partizana Stefan Šćepović.

- Uzeli su nam dva boda u Beogradu, sada igraju kod kuće, ali mi idemo na sva tri boda. Poraz od Zvezde smo ostavili iza sebe i pokušaćemo da u ovom meču, ali i protiv Rubina, napravimo nešto više u Evropi - dodaje napadač crno-belih.

Vezista Milan Smiljanić se ustalio u prvom timu otkad je Medo Kamara najuren zbog nedovoljnog zalaganja i odbijanja da potpiše novi ugovor. Lola očekuje dobro izdanje crno-belih i naravno trijumf.

Svim srcem protiv Partizana: Saša Stamenković

Svim srcem protiv Partizana: Saša Stamenković | Foto: Marko Metlaš


- Ni mi, a ni oni nemamo imperativ pobede, ali idemo po ceo plen. Očekujem naš trijumf kao plod rasterećenosti jer nemamo šta da izgubimo, a neophodno je i da ublažimo poraz koji smo doživeli u prethodnoj rundi prvenstva - ističe Smiljanić.

Bilo kako bilo, na crno-belima je da večeras konačno trijumfuju i ovu jesen u Evropi ipak nekako učine malo podnošljivijom.

GRUPA H - 5. kolo


Rubin - Inter18.00
Nefči - Partizan18.00


Inter 4 3 1 0 9:4 10
Rubin 4 3 1 0 6:2 10
Nefči 4 0 1 3 1:5 1
Partizan 4 0 1 3 1:6 1


6. kolo - 6. decembar
Inter - Nefči 21.05
Partizan - Rubin 21.05

Poslednji komentari
  • misko Vreme: 22.11.2012 10:21h

    Odgovorno tvrdim da Stamenkovic nikakav,ama bas, nikakav komentar nije dao povodom utakmice sa Partizanom jer sam jos juce popodne bio u njihovoj bazi i zaista sam se nasmejao kada sam procitao komentare.Stamenkovic je jedan od naj kulturnijih i najboljih momaka u tom fudbalskom svetu.To odlicno znaju i Partizanovci.Oglasicu se na konferenciji za stampu posle utakmice a zasto stvarati zlu krv na samom pocetku i pisati lazi.Mladim fudbalerima Partizana treba njihov trener da skrene paznju na bilo kakva provociranja kojih verujem nece biti nisacije strane.Listu "ALO"zelim veci tiraz povodom stampanja netacnih informacija.

  • misko Vreme: 22.11.2012 10:45h

    Lepo smisljena ali potpuno lazna informacija o dobijanju para od Azera.Kao,ako Partizan izgubi to je zato sto su dobili lovu ,pa stvarno cu na posle utakmice da dam intervju pravim medijima o svemu sto se pise povodom ovog derbija a savetujem , a savetujem mlade fudbalere Partizana da pruze svoj maksimum a ne da obecavaju mnogo kada su u ovom trenutku generalno losi.Zahvaljujuci Stamenkovicu, Nefci je po prvi put u ligi Evrope .Nemojte svoj neuspeh u sred Beograda , kao i nekorektno ponasanje domacina da omalovazavate klub koji je daleko manje poznat od Partizana a koji je uspeo zahvaljujuci dobroj igri.Uvek sam bio i navijao za slabiji klub tako da cu sada navijati za Partizan, a Nefciju zelim da svojom boljom igrom obraduje svoje navijace i mene.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP