Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GOLMAN NEFČIJA PUCA OD OPTIMIZMA PRED REVANŠ S CRNO-BELIMA

Stameni spremio osvetu Partizanu!

Autor: M. Zdravković | 28.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Gde je srpski fudbal trenutno, najbolje ćemo videti večeras, posle revanša plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Nefčija i Partizana (18, RTS).

„Osvetićemo se  Beograđanima uz pomoć naših  navijača“, poručuje  čuvar mreže  azerbejdžanskog tima

„Osvetićemo se Beograđanima uz pomoć naših navijača“, poručuje čuvar mreže azerbejdžanskog tima | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Srpski vicešampion brani prednost od 3:2 iz prve utakmice na verovatno punom stadionu „Tofik Bahramov“ u Bakuu (30.000 gledalaca), gde ih čeka i stari znalac, nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković. Iskusni Leskovčanin najavljuje paklenu atmosferu za crno-bele.


- Mi ne igramo defanzivno, uvek napadamo. U Beogradu smo dobro započeli utakmicu, ali smo zabrljali u nastavku jer umesto da damo još neki gol, potpuno smo stali i primili tri. Ovaj put želimo to da ispravimo. Zato ćemo da tražimo osvetu protiv Partizana, uz ogromnu pomoć naših navijača, koji će nas nositi do pobede - najavljuje Stamenković.
Dva gola postignuta u Beogradu daju Azerbejdžanicima realne šanse da veruju u prolaz.

- Verujemo u sebe i plasman u Ligu Evrope. Ali voleo bih da i naši navijači imaju istu tu veru, da budemo jedinstveni i da zajedno srušimo Partizan. Imamo mnogo motiva, posebno rezultat iz prvog meča, koji nam ide naruku, jer su nam dovoljne i pobede od 1:0 ili 2:1. Cilj se zna, plasman u Ligu Evrope - poručuje Stamenković.

Kvalitetniji smo,  prolazimo dalje Lukač

Kvalitetniji smo, prolazimo dalje Lukač | Foto: Mladen Šurjanac

 
U ekipi iz Humske dosta će zavisiti od odličnog golmana Milana Lukača, koji zna odakle mu preti najveća opasnost.
- Njihov napad je najjače oružje. Imaju tri ili četiri veoma dobra ofanzivna igrača, koje moramo da zaustavimo. Znamo šta nam je činiti u revanšu. Igraju nam dva rezultata, pobeda ili nerešeno, i sigurno je da, ako budemo na našem nivou i budemo pravi, pozitivan rezultat neće izostati. Opet, Nefči se pokazao kao neugodna ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji, ne sumnjam da ćemo proći dalje - optimista je Lukač.

Pantić

Pantić

Pantić sa Zlatanom u Bakuu!


Mlađani Danilo Pantić odlučio je da let do Bakua prekrati autobiografijom Zlatana Ibrahimovića. Videćemo da li će, osim mudrosti švedskog napadača, mladi vezista pokupiti i neku foru po kojima je Ibrakadabra poznat.

„Sumnjivog Đurića” izuvali na aerodromu!


Dragan Đurić, predsednik Partizana, bio je vrlo sumnjiv prilikom čekiranja na Aerodoromu „Nikola Tesla“ uoči puta u Baku, toliko da ga je obezbeđenje izulo!
Naime, dok su svi igrači regularno prošli kroz skenere obezbeđenja, čelni čovek crno-belih morao je da se izuva. Ovo nije ništa novo kod nas, a uglavnom se skidaju metalne stvari, kaiševi, satovi, ogrlice i slično, ali je bilo zanimljivo da su od svih putnika izuvali baš Đurića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP