Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODE NAJBOLJI STRELAC

Stara uprava Partizana prodaje Škuletića!?

Autor: Novosti | 21.12.2014 - 21:13:00h | Komentara: 0

Upravni odbor kluba iz Humske u ponedeljak bi trebalo da raspravlja o odlasku najboljeg strelca i predstojećoj izbornoj Skupštini.

Rastanak se primakao:  Petar Škuletić

Petar Škuletić | Foto: Marko Metlaš

Ostaje li Partizan bez Petra Škuletića već ove zime? I pored najava da će klub učiniti sve da ekipa koja je završila jesen na prvom mestu sa šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, realnost bi, po starom dobrom običaju, mogla da bude drugačija.
Upravo je korpulentni napadač prvi koji bi crno-beli dres trebalo da zameni inostranim. Francuski Lil je danima u kontaktu sa njegovim agentom Radojicom Božovićem, prvobitna cifra za obeštećenje od 2,5 miliona evra je „pojačana“ i sada je na potezu Partizan. Ono što „bode oči“ u celoj priči je činjenica da će o statusu najefikasnijeg strelca Superlige odlučivati odlazeći Upravni odbor kluba iz Humske.
Tim povodom za ponedeljak u 10.00 je zakazan sastanak, može se reći, bivše uprave kluba, a na dnevnom redu će se naći i priprema izborne Skupštine koja se održava u četvrtak u 16.00.
Ono što bi dodatno moglo da unese buru u predstojeći sastanak fudbalske vlade crno-belih je priprema kandidacionih zborova, odnosno način na koji je napravljen spisak delegata za novi saziv Skupštine. Izvesno je da, iako se u prvi mah činilo kako je sve precizirano i funkcije praktično podeljene, do četvrtka može svašta da se očekuje. Kako saznajemo, Jovičić će tog dana imati najmanje jednog protivkandidata...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP