Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN VEČERAS GOSTUJE U BUKUREŠTU (20.30, RTS1)

Steaua mora da padne!

Autor: Ekipa Alo! | 29.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Partizan je sa četiri pobede zaredom silovito krenuo u novu sezonu, ali sve što smo do sada gledali pada u vodu jer večeras u Bukureštu (20.30, RTS 1) sledi znatno teži protivnik - Steaua.

Preti  Rumunima:  Andrija  Živković

Preti Rumunima: Andrija Živković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Dosadašnji rivali - Dila Gori, Jagodina i Metalac, nisu za poređenje sa vicešampionom Rumunije, koji će se srpskom predstavniku suprotstaviti bez pomoći publike.


Možda i nije realno da sve bude gotovo već posle prvih 90 minuta, ali krilni napadač Andrija Živković na krilima titule šampiona sveta u omladinskoj reprezentaciji puca od samopouzdanja.

Bez problema  do Bukurešta

Bez problema do Bukurešta | Foto: FK Partizan

 

Pozdrav za Božinova

Valeri Božinov imao je poseban pozdrav tokom leta za Bukurešt. Kopilot u avionu, koji je Italijan, pozdravio je Bugarina, koga je dugo gledao na Apeninima dok je ovaj nastupao za Juventus, Leće, Fjorentinu, Parmu...

- Očekujem pobede u obe utakmice, naravno, i prolaz Partizana. Čeka nas teška utakmica, Steaua je kvalitetna, ali hajde da kažemo, i mi smo. Igraćemo fudbal, otvoreno, što nam odgovara. Spremni smo da u Bukureštu postignemo što bolji rezultat. Svejedno nam je što publike neće biti, samo da dobijemo. Ne gledamo Trenčin, koji ih je dobio sa 3:2 prošle nedelje, već isključivo sebe - rekao je Živković.

Bek Miroslav Vulićević respektuje rivala i svestan je da će biti sve teže i teže.
- Što dalje idemo u kvalifikacijama, protivnik će biti sve ozbiljniji. Idemo po dobar rezultat, ali kakav god bude ishod, mora i revanš da se igra. Svi kažu da im je napad bolji nego odbrana, biće posla za defanzivce, ali igramo dobro, u formi smo - rekao je Vulićević.
Ukoliko prođu Steauu, crno-beli će u džepu imati overen bar plasman u Ligu Evrope.

Zoran  Milinković

Zoran Milinković | Foto: FK Partizan

 
- Ovo je utakmica sezone. Ako prođemo Rumune, imaćemo bar grupnu fazu Lige Evrope. To je bio cilj koji smo zacrtali pre početka sezone. Verujem u ekipu - rekao je predsednik Partizana Zoran Popović.

Valjda se  večeras neće ovako radovati:  Fudbaleri Steaue

Valjda se večeras neće ovako radovati: Fudbaleri Steaue | Foto: Profimedia

Bivši predsednik Steaue: Nismo favoriti!


Dumitru Dragomir, nekada vodeći čovek Steaue, ne slaže se sa Điđijem Bekalijem, aktuelnim predsednikom rumunskog kluba, da će sigurno preskočiti Partizan.
- Problem je što ne znam da li imamo kvalitetniji tim. Čini mi se da se Điđi našalio kada je rekao da Steaua ima najkvalitetniji tim. Nismo favoriti. Ako ne prođemo dalje, biće to katastrofa u svakom slučaju. Pre svega finansijskom - rekao je Dragomir.

Pilot zamolio fudbalere za autograme


Fudbaleri Srbije išli su u Bukurešt avionom „Er Srbije“, a tokom putovanja desio se dirljiv momenat. Pilot je zamolio za autograme svih igrača crno-belih kako bi ih poklonio sinu njegovog kolege koji je poginuo tokom bombardovanja 1999. godine na Kosovu i Metohiji. Naravno, fudbaleri su izašli u susret pilotu, koji im je nakon glatkog sletanja na bukureštanski aerodrom rekao:
- Neka ovako skliznu i dva komada u njihovu mrežu!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP