Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

AŠKOVSKI UPROPASTIO ZVEZDINO SLAVLJE I 50. ROĐENDAN „MARAKANE”

Stefan: Ponosan sam što sam „grobar”!

Autor: M. G. | 17.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Stefan Aškovski je bio jedan od retkih navijača Partizana koji je u nedelju uveče prisustvovao proslavi 50. rođendana “Marakane”.

„Želim da ostavim ime u Partizanu i jedva čekam da se vratim u klub i pokažem da mogu da igram”, rekao je fudbaler Donjeg Srema

„Želim da ostavim ime u Partizanu i jedva čekam da se vratim u klub i pokažem da mogu da igram”, rekao je fudbaler Donjeg Srema | Foto: Marko Đurica

Pozajmljeni fudbaler crno-belih pobrinuo se da kao igrač Donjeg Srema upropasti slavlje Crvene zvezde i gostima donese bod u 92. minutu. Dan nakon utakmice, Aškovski i dalje nije svestan kakav je podvig načinio ućutavši 38.000 navijača Zvezde.


Krenulo mi!


Gol protiv Crvene zvezde bio je prvi u elitnom društvu za Aškovskog.
- Prošle godine sam dva puta nastupio za Partizan u Kupu i oba puta sam bio strelac. Sada sam postigao i prvi gol u prvoj ligi, nema šta, krenulo mi - uz osmeh je priznao Aškovski.

- Mnogo mi je prijalo, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Kada sam dao gol, nisam znao gde da trčim, ali sam se ubrzo pribrao i shvatio da treba privesti meč kraju. Sigurno da je ovo jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri. Dati gol Zvezdi na “Marakani”, u takvoj utakmici, baš sam bio ponosan što sam “grobar” - u jednom dahu izgovorio je defanzivac Donjeg Srema.

Dobra forma i golovi koji nisu karakteristični za njegovu poziciju mogli bi da ga ekspresno vrate u Partizan, gde još nije ostavio dublji trag.

- To je moja ogromna želja i tome težim još otkad sam došao u Partizan. Želim da ostavim ime u Partizanu i jedva čekam da se vratim u klub i pokažem da mogu da igram, mislim da sam zaslužio i da moje vreme tek dolazi - kaže mladi Makedonac.

Čestitke pljušte sa svih strana, ali Aškovski ne želi nijednu da izdvoji.
- Ne bi bilo fer da bilo koga izdvojim, sve su to dobri momci koji mi žele najbolje - rekao je Aškovski i dodao da mu trener Vuk Rašović nije uputio čestitku.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 17.09.2013 15:51h

    Askovski, zar te nije sram? Pa gde bas komsinicu na njen rodjendan!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP