Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGOSLAV STEPANOVIĆ

Štimac se us*ao, zato i laje!

Autor: Ekipa Alo! | 21.11.2012 - 08:02:00h | Komentara: 1

Dragoslav Stepanović je podržao selektora Srbije Sinišu Mihajlovića u nameri da povuče ekipu sa stadiona u Zagrebu ako Ante Gotovina i Mladen Markač budu na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koja je na programu u martu sledeće godine.

„Štimcu nije mesto  u fudbalu. Saosećam sa 220.000 prognanih Srba“

„Štimcu nije mesto u fudbalu. Saosećam sa 220.000 prognanih Srba“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Mandžukiću, mani se Gotovine!

Fudbalski savez Nemačke reagovao je na sramno radovanje hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića posle gola u dresu Bajerna.
- Obojici smo zatražili da se drže odgovarajućih načina proslave - izjavio je PR Fudbalskog saveza Nemačke, uz konstataciju da je čak i poslao pismo na adresu Bajerna sa identičnim sadržajem.

- Štimac uzalud pokušava da se opravda posle one sramne izjave. Naravno da je pozvao Gotovinu i Markača da izvedu početni udarac na meču sa Srbijom, jer ga ne bi džabe Šuker ribao u hrvatskim medijima. Uostalom, takva izjava i liči na Štimca, koji je bio agresivan i kao igrač, a ne samo kao trener. Njemu definitivno nije mesto u fudbalu - izjavio je Dragoslav Stepanović za “Alo!”.
Iskusni srpski trener kaže da iz Nemačke svakodnevno prati dešavanja na relaciji Srbija-Hrvatska.

- Štimac se us*ao zato i laje. On konstantno pokušava da izazove provokaciju sa naše strane. Da se ne plaši utakmice sa Srbijom, sigurno ne bi izjavljivao onako nešto.

Zvanična „fejsbuk“ stranica Igora Štimca

Zvanična „fejsbuk“ stranica Igora Štimca

Inače, dopada mi se Sinišina reakcija posle ispada Igora Štimca jer zaista treba da povuče ekipu sa terena ukoliko Gotovina i Markač budu na stadionu. Sramota me je što sam uopšte i pomenuo njihova imena jer saosećam sa 220.000 Srba, koji su proterani iz svojih domova u bivšoj Srpskoj Krajini - izjavio je Stepanović za naš list.

Istina je, Štimac je pozvao generale na meč sa Srbijom!

Zagrebački “Večernji list” odbacio je pokušaj selektora Hrvatske Igora Štimca da medije okrivi za navodno lošu interpretaciju njegove izjave da bi generali Ante Gotovina i Mladen Markač trebalo da izvedu početni udarac na utakmici sa Srbijom na proleće u Zagrebu.
- Selektor se u opštoj euforiji zaleteo i u TV kamere, pošto je stigao u Pakoštane (rodno mesto generala Gotovine), izjavio: “Pozvaću generale da izvedu početni udarac na našoj idućoj kvalifikacijskoj utakmici”, naveo je “Večernji list” u komentaru.

Poslednji komentari
  • Kurcanja Vreme: 16.03.2013 23:19h

    Bravo Stepo . Ovako govore pravi rodoljubi . A Stimac i ostala rvatska g....nadaju se da jedino provokacijama mogu da nadvladaju Srbe . Od kada postoje , ,rvati su sve svoje ,,uspehe,, postizali na najgnusniji nacin . U prilog ovome ide i kletva iz XVI veka koja je nastala na zapadu kao rezultat najsvirepijih zlocina hrvatskih dzejata-pretece ustasa koji su zarili u palili sirom Evrope a koja glasi,, sacuvaj me Boze : gladi , kuge i hrvata ,,. PS . Znami ne ocekujem da ce te ovo objaviti jer je svaka istina surova .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP