Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAFANSKA ATMOSFERA MEĐU

Štimac vodi
pijanog Samira
u rat sa Srbima!

Autor: P. M. | 04.03.2013 - 10:01:00h | Komentara: 1

Brazilac kod selektora Hrvatske prošao bez kazne zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Fudbaler zagrebačkog Dinama Samir još jednom je dokazao da je rođen za žurke, devojke i alkohol. Njega je u nedelju uveče dok se vraćao kući uhvatila hrvatska policija u redovnoj kontroli i bio je pijan, jer je dreger pokazao 0,76 promila alkohola u krvi, piše Večernji list.

Samir je uhvaćen na Mažuranićevom trgu i protiv njega je podneta prekršajna prijava. Brazilac koji je van terena sklon ludorijama i noćnom životu, mogao bi da ostane bez vozačke dozvole, s obzirom na to da mu ovo nije prvi put da ga policija zaustavlja i kažnjava.

sammir

sammir | Foto: AP

Iako je tvrdio da su za njega izlasci prošlost, Samir se ponovo odao poroku. Čelnici Dinama dali su igračima dva slobodna dana nakon pobede nad Hajdukom u Splitu i "Maksimiru" protiv Slavena Belupa, a reprezentativac Hrvatske očigledno nije mogao da odoli čarima alkohola.

Ipak, sve to ne smeta selektoru Hrvatske Igoru Štimcu, koji će pozvati Samira za duel sa Srbijom 22. marta. Čak je bio i šaljiv...


- Možda ću ga nagraditi. Zadnji put je imao 2,5 promila, evidentan je napredak - rekao je Štimac, a potom dodao:


- Samir je mlad čovek, to što je u subotu popio dva piva do pola četiri ujutru, to je OK. Zar je to puno? Bio je slobodan, imao je dozvolu kluba, zašto ne bi izašao?! Isto vredi i za bilo kog igrača. Bio je slobodan, imao je dozvolu kluba, zašto ne bi izašao?! To što fudbaleri kod nas ne mogu verovati taksistima, pa ih zato ne zovu, ili nekim ljudima koji bi ih mogli odvesti kući, to je drugi problem.


Štimac je kategoričan u svojim stavovima i definitivno računa na Samira.
- Kazne neće biti. Ja sam svoju vojsku odabrao i s njom idem u rat. Dok oni meni odgovaraju na terenu kako tražim, i ne krše niti klupsku niti reprezentativnu disciplinu, biću uz njih.
 

Podsetimo, Samir je krajem januara uhvaćen u provodom u beogradskom klubu "Cinema" gde je ludovao s devojkama uz srpske "cajke".

Poslednji komentari
  • Zeks Vreme: 05.03.2013 03:01h

    Ja bih, ako dozvolite, preporucio svim medijima da prestanu pumpati atmosferu iz jednog vaznog I milion manje vaznih razloga. Posle svega bice: "Tresla se gora, rodio se mis." a taj mis bi mogao biti koji Evro vise u dzepovima predsednika ova dva saveza... Preporucio bih bojkot dok se ne isteraju stvari na cistac a posle toga mozemo patriotski da pumpamo do mile volje...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP