Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BRAĆA ALEK (7) I RELJA BIŠEVAC (8) IDU OČEVIM STOPAMA

Stižu naslednici!

Autor: P. Milovanović | 28.01.2015 - 20:00:00h | Komentara: 0

Milan Biševac (31) pre tri godine proglašen je „tehnološkim viškom“ u Pari Sen Žermenu zbog velikog broja stranaca, nakon čega je usledio transfer u Lion. To se ispostavilo kao pun pogodak, jer su „lavovi“ prvi na tabeli francuskog prvenstva ispred Marselja i Parižana, a srpski reprezentativac majstorski komanduje zadnjom linijom.

Alek Biševac (7) i Relja Biševac (8)

Alek Biševac (7) i Relja Biševac (8)

U razgovoru za „Alo!“ Biševac je izjavio da je presećan na „Žerlanu“, rekavši da Lion posle Barselone ima najbolju školu fudbala u Evropi, te da njegovi sinovi, polako ali sigurno koračaju njegovim stopama.


- Gotovo 10 godina smo supruga Ljiljana i ja nastanjeni u Francuskoj, navikli smo se u potpunosti na život u ovoj predivnoj zemlji koja nam je mnogo toga dala. Obožavamo da putujemo kada nam moje obaveze to dozvole. Takođe, bitno je i da sinovi nemaju treninge. Alek (7) i Relja (8), obojica treniraju u Lionovoj čuvenoj školi fudbala, supruga i ja smo presrećni i ponosni zbog toga - počeo je priču Biševac.

Nije  bilo popusta, moji sinovi su  morali da prođu  ozbiljna testiranja  u Lionovoj školi  fudbala: Biševac

Nije bilo popusta, moji sinovi su morali da prođu ozbiljna testiranja u Lionovoj školi fudbala: Biševac | Foto: Profimedia


Na naše pitanje da li su njegovi naslednici imali popust prilikom probe, pošto im je tata uspešan fudbaler u istom tom klubu, Biševac je odgovorio:

- A ne, ne... Nije bilo popusta. To je ozbiljna škola fudbala, u kojoj je nebitno ko su ti roditelji i čime se bave. Da bi prošli, morali su da prođu ozbiljna testiranja. Tu su petorica trenera i psihiolog koji pomno prate svaki njihov korak. Alek i Relja su uspešno položili pomenute testove i sada vredno treniraju, a bilo je slučajeva nekih bivših igrača čija deca nisu prošla testove.

Za kraj je Biševac poručio da neće od naslednika zahtevati da igraju na njegovoj poziciji.

- Još su mali, ali ako mene pitate šta je bolje - da igraju pozadi ili napred, odgovoriću vam: Samo neka daju golove - zaključio je Biševac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP