Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRVI ČOVEK METALCA O INCIDENTU SA ZVEZDINIM GOLMANOM

Što bi naš redar morao da zna ko je Rajković?

Autor: E. SELMANI | 28.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Zvezdinom golmanu Predragu Rajkoviću nije dozvoljeno da uđe u svlačionicu svog tima na gostovanju crveno-belih Metalcu, a prvi čovek kluba iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović u tome ne vidi ništa sporno!

Izgleda da nisu  baš svi gledali  Svetsko prvenstvo  na Novom  Zelandu

Izgleda da nisu baš svi gledali Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu | Foto: Twitter

Čuvar mreže vicešampiona Srbije nije konkurisao za tim jer je pre tri dana učestvovao na žrebu za Mondijal u Rusiji, pa se zbog toga nije našao u protokolu za duel 2. kola Superlige, koji je završen bez golova (0:0).


Iako se radi o najboljem mladom golmanu planete, kapitenu reprezentacije do 20 godina, koja je prvak sveta, i licu koje je prethodne subote bilo pred milionima gledalaca širom sveta, Rajković je sprečen da se po završetku utakmice pozdravi sa saigračima. Alfa i omega kluba iz Milanovca tvrdi da su redari samo obavili svoj posao, ali i postavlja pitanje zbog čega bi oni uopšte morali da znaju ko je Predrag Rajković.

Dragoljub  Vukadinović

Dragoljub Vukadinović | Foto: Oliver Bunić


- Procedura je bila takva da lica koja nisu bila u protokolu za utakmicu, kao i ona koja nisu službena lica, nisu mogla da ulaze u svlačionicu. Naši redari su samo poštovali proceduru, a redar nije taj koji odlučuje. Zašto bi on uopšte morao da zna ko je Zvezdin golman Rajković? - rekao je Vukadinović za „Alo!“.
Svlačionica je pojam koji se ozbiljno shvata u srpskom fudbalu nakon utakmice između OFK Beograda i Crvene zvezde na Vračaru (2:6), a da je tako, potvrdio je i prvi čovek Metalca.

- Nije bilo neke velike tenzije, bio je to mali nesporazum. Oni su kasnije ušli u svlačionicu. Došao je čovek odgovoran za organizaciju meča i dozvolio im da uđu. Ne znam šta su Rajković i Rendulić uopšte radili tamo. Da vam kažem, ni ja nisam ulazio u svlačionicu da čestitam svojim igračima. Ne može tamo da se ulazi kako kome padne na pamet, a verujte, svi bi da uđu da čestitaju igračima, da se pozdrave - kaže on.

Nakon utakmice, internetom su počele da kruže šale da je Metalac odoleo Zvezdi jer je uspeo da zaključa svlačionicu na poluvremenu, ali Vukadinović ima drugačije viđenje utakmice.

- Metalac je bio bolji. Moram da pohvalim ponašanje igrača obe ekipe, iako je utakmica igrana pod tenzijom. Ja sam partizanovac, ali svakom je jasno da je ovaj tim Zvezde vrlo tanak i da nema kvalitet - kaže Vukadinović.

Uputstvo za redare Metalca: Rajković (desno)

Uputstvo za redare Metalca: Rajković (desno)

Rajković: Znali su dobro ko sam ja!

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković tvrdi da je sve što se dešavalo ispred svlačionice Metalca u Gornjem Milanovcu nekorektno i da treba da služi na čast domaćinu utakmice. Prema njegovim rečima, pripadnici redarske službe su prepoznali njega i ostale članove ekspedicije crveno-belih, ali nisu želeli da ih propuste.
- Prepoznali su me, ali nisu hteli da me puste unutra. Sa mnom su bili portparol kluba Marko Nikolovski, saigrač Zoran Rendulić i sportski direktor Blažo Raosavljević. Nije bilo korektno s njihove strane, ali neka im služi na čast - kaže Rajković za „Alo!“.
Na konstataciju da je Dragoljub Vukadinović izjavio da su redari samo obavljali svoj posao, Rajković odgovora:
- Tehnički su u pravu, ali mi smo igrači Crvene zvezde i samo smo želeli da se priključimo saigračima. Na kraju smo ušli u svlačionicu - kaže on. E. S.

Poslednji komentari
  • B54 Vreme: 28.07.2015 13:03h

    A, ko si to TI ?

  • mikan Vreme: 28.07.2015 14:46h

    Bravo redarima a da ga je neko napao na putu do svlacionice bilo bi povike kako redari nisu radili svoj posao. Mi moramo da svatimo da samo lica u protokolu mogu da udju u svlacionicu a ne lica koja su poznata bili oni svetski, evropski prvaci ili visoki funkcioneri FSS ili klubova. Jos jednom bravo redari zasluzujete nagradu. P

  • Darko Vreme: 28.07.2015 15:15h

    Pedja,ako si im rekao.Dabogda se vratili odakle su i dosli!!!Pedja,Negotin je uz tebe!!!

  • mima Vreme: 28.07.2015 15:31h

    Domacin je u pravu. Lica koja nisu u zapisniku ne smeju da ulaze u svlacionicu. Da su ih pustili unutra, imali bi problem i mozda bi morali bi da plate kaznu zbog lose organizacije utakmice, a to moze da iznosi 250 000 din.Nije bio samo Rajkovic, vec jos 2-3 lica koja su htela u svlacionicu sto je neprihvatljivo i bas preterano. Svaka cast Rajkovicu, ali redari su odlicno obavili svoj posao i da su ga prepoznali, nisu trebali da ga puste, narocito ne sa tolikom svitom. Svi oni dobro znaju pravila i ne treba da se bune.

  • Aleksandar Vreme: 28.07.2015 17:30h

    Vidi mali, tehnicki, ali i bilo kako ONi su u pravu. Ti jesi tehnicki igrac C.Zvezde, ali tehnicki nisi bio u protokolu za utakmicu i za klupu, kao ni Rendulic, a ni ostala bulumenta. Tehnicki vi ste nepozvani, samovoljno, bez oznaka bilo kakvih usli i hteli do svlacionica. Tehnicki ni na Vracaru neki nisu bili u proitokolu, ali su usli u svlacionice i tehnicki ste dali 4 komada za 10 min. Sto tehnicki niste uradili zadnjih 30 godina, ali eto tehnicki ste to izveli i nadam se da ce vam se vratiti, a izgleda je pocelo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP