Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODGOVORIO TRENERU

Stojadinović: Jankoviću, i u Partizanu ne primaju plate!

Autor: Beta | 30.11.2012 - 16:55:00h | Komentara: 3

Član Radne grupe Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je danas da je trener Aleksandar Janković imao punu podršku Radne grupe od njenog formiranja i da je iznenađen njegovim izjavama.

Zoran Stojadinović

Zoran Stojadinović | Foto: M. Metlaš

- Očekivao sam najavu utakmice i nisam se nadao ovakvom potezu  Jankovića. Od dolaska Radne grupe imao sam utisak da on misli da želim da ga sklonim, a to nije tačno. Od prvog trenutka je imao punu podršku Dragana Džajića, Nebojše Čovića i mene - rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Crvene zvezde.
Novca u klubu trenutno nema, ali da će ga biti.
- Ako se kao problem ističe plata igrača i u Partizanu igrači ne primaju plate četiri meseca pa igraju. Novca u klubu trenutno nema, ali će ga biti.
On je rekao da nikome u Radnoj grupi u ovom trenutku ne pada na pamet
da smeni Jankovića.
- Radna grupa može da smeni Jankovića, ali to nikome u ovom trenutku ne pada na pamet. On se malo zaleteo, ali se ne menja ništa u njegovom statusu. Možda ovo bude dodatni motiv za igrače pred utakmicu protiv Vojvodine - rekao je Stojadinović. 
Stojadinović je rekao da je planirano da s predsednikom Radne grupe Draganom Džajićem održi sastanak s Jankovićem, ali je dodao da će posle njegovih izjava to biti pomereno za posle utakmice protiv Vojvodine.
Poslednji komentari
  • Vukovic Vreme: 30.11.2012 17:37h

    Ovih majmuna se pod hitno treba rjesit. Sve veci od veceg lazova i lopova, a na to jos i presednik oslabadja gorilu. Moze on biti Zvezdina Zveda, al on je zesci lopov i lazov, i od njega su sva ova sranja i pocela. U zadnjih 10-15 god daleko najposteniji Predsednik je bio PIKSI! NAPOLJEEEEEE!

  • drLaki Vreme: 30.11.2012 17:50h

    Al` zato Covic uzima za njih petoro.

  • alo bre! Vreme: 30.11.2012 22:29h

    Stojadinovic? Ja strucnjaka upm!.Jankoovic je apsolutno i bezpogovorno u pravu a to sto im je razbio stakleno zvono u kojem gaje "zvezdastvo" kao ciriba-ciribu-to ih boli! Ako nisu u stanju obezbediti isplatu svih plata odmah i igracima i administraciji, pa koji ce onda tamo!? Da se tovare kao nove pijavice.? Ma najbolji je bankrot pa da lepo pocnemo iz pocetka sa glavama ispranim pametnom vodicom! Ako je ovom pauku argument da je i u Partizanu tako, onda....sta reci,sta??! Definitivno mi je jasno da srece tu nema.Klub je vec potonuo i nema toga ko ga moze spasiti bankrota. Pa kad je tako-uraditi to sto pre to bolje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP