Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

U ZVEZDI TRAŽE RAZUMEVANJE

Stojadinović: Ko nije spreman da se žrtvuje, ni ne treba nam!

Autor: Beta | 17.06.2013 - 15:24:00h | Komentara: 0

Sportski direktor Crvene Zvezde Zoran Stojadinović rekao je da crveno-beli neće dovoditi fudbalera oko čijeg dolaska se ne usaglase predsednik Dragan Džajić, sportska komisija i on.

Svestan nezavidne situacije na „Marakani“: Zoran Stojadinović

Svestan nezavidne situacije na „Marakani“: Zoran Stojadinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Postoji jedinstvo u klubu. Napravljena je sportska komisija, a tu smo predsednik i ja, i za svakog igrača se konsultujemo i usaglašavamo stavove. Ako se oko nekoga ne usaglasimo, taj neće biti doveden. Potrebno nam je još pet ili šest igrača", rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Zvezde.

Prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu je napadač Đorđe Rakić, koji je doveden bez obeštećenja, a Stojadinović je naveo da će biti dovedeni i fudbaleri koje će klub morati da plati.

"Biće igrača koji će biti skupi, ako hoćemo kvalitetnog igrača moraćemo da ga kupimo. To će biti potrebno na dva ili tri mesta gde su ključni problemi. Tu ne smemo da promašimo, ja sam odgovoran i ako se promaši pokupiću se i otići", naveo je Stojadinović.

On je rekao da je Zvezda blizu dovođenja još dva igrača, ali nije želeo da otkrije o kome se radi.

"Ćutimo dok ne završimo posao, tek tada ćemo ih predstaviti. Na pravom putu smo da dovedemo dvojicu", kazao je Stojadinović.

Na prozivci Rikarda Sa Pintua pred novu sezonu pojavili su se i Anid Travančić i Saša Jovanović koji su u Zvezdu došli na probu.

"Jovanović je iz Kolubare, 1994. je godište, i nisam video bržeg igrača, što ne znači da je dobar za Zvezdu. Travančića je doveo predsednik Džajić. Ništa nas ne košta da probamo, a ako se pokaže da su za Zvezdu povešćemo ih na pripreme", rekao je sportski direktor Zvezde.

Stojadinović je kazao da klub u naredne dve nedelje mora da dovede
dva ili tri "ozbiljna igrača" na poziciji štopera.

"Potrebni su nam štoperi. Računali smo za ovu sezonu na Uroša Spajića i Aleksandra Pantića, ali Spajića smo morali da prodamo zbog licence, a ostali smo možda i bez Pantića koji je zatražio raskid ugovora. Ko ne voli Zvezdu i ko nema srca da se izbori sa problemima, ne treba ni da igra u Zvezdi, neka ide. Ko nije spreman da se jednim delom žrtvuje, nije dobrodošao", rekao je Stojadinović.

Mediji su prethodnih dana pisali da je Zvezda blizu dovođenja Dose Žuniora iz kiparskog AEl-a i Aleksandra Kovačevića iz Spartaka ali je Stojadinović rekao da su to dezinformacije.

On je dodao da ne zna ništa o transferima Oumarua Abubakara iz Vojvodine i Vladimira Radivojevića iz Javora, kao i da nije upoznat o prelasku Nemanje Radonjića iz Partizana.

Fudbaleri Zvezde ostaće u Beogradu do nedelje kada će otputovati za Sloveniju na prvi deo priprema. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP