Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROMENE U ZVEZDI

Stojadinović: Na zimu dovodimo iskusnog štopera, Stojanovića čuvaju rezultati!

Autor: sportal.rs | 11.11.2013 - 17:58:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda je pobedom protiv Rada na Vračaru prekinula dve neprijatne tradicije. Prva je da je zabeležena pobeda posle "večitog" derbija, a druga da "ukleti" Obilićev stadion nije više Vaterlo za Zvezdine trenere. A, što je najvažnije, crveno-beli su ostali na minus 1 u odnosu na Partizan i u poslednja tri kola rešavaće se sudbina jesenje "titule".

Niko u klubu nije prezadovoljan igrom izabranika Slaviše Stojanovića, ali su svi srećni zbog tri boda.

Zoran Stojadinović

Zoran Stojadinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Bitno je da smo sačuvali rastojanje u odnosu na Partizan i nismo dozvolili komšijama da se odlepe - kaže sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović za sportal.rs i dodaje:

- Prvenstvo je dugo i biće sigurno kikseva i naših i Partizanovih, a i Vojvodine. Liga je izjednačena i niko sa sigurnošću ne može da računa na bodove, ma protiv koga igrao. 


Protiv Rada ste strepeli do poslednjeg trenutka?
- Sami smo krivi za to. Imali smo prednost, mogli i do 2:0, a onda nije iskorišćen penal. Dešava se da igrač ne da gol sa "bele tačke", ali ne sme da najstrožu kaznu izvede fudbaler kojem trener to nije rekao pre meča. Zato sam rekao igračima u svlačionici da klub neće tolerisasti nedisciplinu, već mora da se zna red i zaduženje svakog pojedinca. 

Dragan Mrđa

Dragan Mrđa | Foto: A. Dimitrijević

 Hoće li Mrđa biti kažnjen novčano? 

- Teško, jer ne možeš nekom da uzimaš novac koji je zaslužio, a nisi mu ga dao. Ipak, neće se dešavati takve stvari, svestan je i Mrđa šta je uradio, mada je želeo najbolje. 
Jeste li zadovoljni dosadašnjim učinkom tima?

- Kad se sagledaju svi kiksevi, neočekivani porazi i remiji, bod zaostatka za vodećim Partizanom nije strašan. Do tri boda minusa, svako od kandidata za titulu može to da nadoknadi. Lično se nadam da će na kraju slaviti Zvezda. 


Hoće li biti izmena u sastavu u zimskom prelaznom roku, nekih pojačanja?

- Nas su greške štopera koštale bodova. Ipak, Krneta, Lazić i Arauho pokazuju da su budućnost Crvene zvezde. Igraju sve bolje i sigurnije i preboleli su one "dečije bolesti" sa starta prvenstva. Međutim, Zvezda ne sme da više dozvoli sebi lukzuz, pa da zbog sličnih stvari gubi bodove. Zbog toga ćemo na zimu dovesti iskusnog štopera, uz kojeg će i ova trojka sazrevati i vrlo brzo biti oslonac, ne najslabija karika u timu.
Srednji red je zadovoljio?
- Jeste. Ipak, u nastavku ćemo gledati da više šanse dobijaju Vukan Savićević i Milan Jokić, dvojica mladih i talentovanih igrača, koji su Zvezdina budućnost.
Napad je položio ispit?
- Smatram da smo na poziciji "špica" jaki, mada i tu ima prostora da šansu, kad god se ukaže dobije i mladi Stefan Mihajlović, takođe Zvezdina nada.
Trener?
- Trenera, sportskog direktora, sportski sektor i upravu čuvaju rezultati. Ako toga ne bude, svi su smenjivi i zamenjivi. Zvezda je iznad svakog pojedinca i ono što je ovaj klub učinilo velikim su njeni razultati. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP