Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OČEKIVANJA PRED KUP

Stojanović: Moramo da se podignemo koliko god da je teško!

Autor: | 24.09.2013 - 16:38:00h | Komentara: 2

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović dobio je podršku uprave i nastaviće sa radom na klupi srpskog giganta, a priliku da malo smiri tenziju dobiće već u šesnaestini finala Kupa i utakmice protiv Proletera iz Novog Sada.

Možda nešto i zasvira  na putu do Islanda:  Slaviša Stojanović

 - Biću srećan kada Crvena zvezda bude igrala onako kako svi želimo i kada bude pobeđivala. Svi snosimo odgovornost za neuspehe, kao i za uspehe. Očekujem da sada uložimo puno rada i truda, da budemo disciplinovani i da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. Posrnuli smo, napravili smo greške koje nismo trebali i sada nam jedino preostaje da se maksimalno motivišemo i idemo iz meča u meč. Nakon tri vezane pobede koje smo imali, možda smo se malo opustili, jer smo smatrali da imamo lakši raspored. Doživeli smo remi i poraz, zbog čega ubuduće ne smemo da razmišljamo mnogo unapred, već da idemo korak po korak - rekao je Zvezdin strateg.

U susretu sa Proleterom, trener Stojanović će verovatno izvršiti nekoliko promena u timu.

- Koliko god da nam je teško u ovom trenutku, moramo da se podignemo. Nije lako, uostalom ne postoji lak put do cilja, ali je zato onaj koji vodi ka dnu veoma kratak. Uz veliki napor i rad verujem da možemo da prebrodimo krizu i izađemo na pobednički kolosek - zaključio je Slaviša Stojanović.

Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 24.09.2013 23:09h

    Da li autor ovog teksta moze da objasni frazu "srpskog giganta", na koji gigant misli? Mi smo u novom milenijumu, izgleda da je on jos u onom proslom?

  • teo Vreme: 25.09.2013 03:18h

    Ahaha, pa ovom nije nista jasno! Prvo, za tvoju informaciju majstore:Partizan je odmakao i prvenstvo je po svemu zavrseno, barem titule sto se tice! A drugo, nije ti ni jasno da te nece smeniti cak i da nastavis sa porazima jer ne mogu naci trenera za 5ooo evra mesecno. Dodjes im kao superiska resenje. U Srbiji se zivi na slamcicu, bato. Samo opusteno, vec si sve uradio sto treba. Partizanovci to umeju da cene!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP