Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIŠTA OD DOGOVORA PARTIZANA I RADA O TRANSFERU LUKE I KOJIĆA

Stojić: Ne dam igrače na veresiju!

Autor: D. Lajšić | 31.01.2013 - 22:29:00h | Komentara: 1

Pukla je tikva između Partizana i Rada! Iako je izgledalo da je dogovor o prelasku Predraga Luke i Nemanje Kojića na crno-belu stranu Topčiderskog brda već pao, u poslednjem trenutku sve se izjalovilo.

Više nisu u ljubavi?: Stojić i Đurić

Više nisu u ljubavi?: Stojić i Đurić | Foto: Marko Metlaš

Ranko Stojić, prvi čovek „građevinara“ sa Banjice, prethodnih dana boravio je u Antaliji, tamo je pregovarao sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem, gotovo su stisli jedan drugom ruku, ali se na kraju isprečio - novac!


- Istina je, nismo se dogovorili! Sve je propalo. Sa Ljubišom Tumbakovićem mi je bilo lako da pregovaram, lepo smo sve utanačili, ali stigla je direktiva iz Beograda da Partizan ipak ne može da ispoštuje naše zahteve. Zapelo je, naravno, oko dinamike isplate. Nećemo da dozvolimo da se igraju s nama - ljut je bio Ranko Stojić.

Ostaje  „građevinar“?: Predrag Luka

Ostaje „građevinar“?: Predrag Luka | Foto: Marko Metlaš

 
U čemu je konkretno bio problem?
- Sa Tumbakovićem sam se dogovorio da budemo isplaćeni u februaru i martu, a sada čujem da ne mogu da nam plate sve do kraja polusezone. U redu, ako tako žele, neka Luka i Kojić ostanu u Radu, pa kad se završi sezona i nabave novac, neka dođu da razgovaramo. Napominjem, sa Ljubišom Tumbakovićem sam imao odličnu saradnju, ali Partizan kao klub očigledno ne može da isprati njegov rad - besan je bio Ranko Stojić.
Potvrdu da nije sve išlo onako kako je trebalo izveštačima u Antaliji dao je i sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković.

Da li će nebeskoplavi dres zameniti crno-belim?: Nemanja Kojić

Da li će nebeskoplavi dres zameniti crno-belim?: Nemanja Kojić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Uz našu dobru volju i želju da napravimo, po našem mišljenju, dobar posao, mislio sam da smo priveli kraјu pregovore, ali su transferi propali. Iz tehničkih razloga, Koјić i Luka neće biti Partizanovi igrači. Problem јe u blagom nesporazumu, da tako kažem. Sve јe bilo izgledno i dogovoreno, ali zapelo se kod dinamike isplate obeštećenja. Tu se priča završava. Mi pokušavamo da se okrenemo drugim momentima koјi će nam biti interesantni, procenićemo šta i kako dalje - rekao je Tumbaković.
Ipak, on nije želeo da potpuno zatvori priču.

- Dobra volja postoji sa naše strane. Ako se Ranko Stojić predomisli, mi smo tu. Ponavljam, problem je jedino u dinamici isplate - rekao je Tumba.

Leandrinjo više nije opcija za napad Partizana

Priča o dvojcu iz Rada je za sada propala, a ni Brazilac Leandrinjo, koji je ovih dana pominjan kao potencijalno pojačanje, nije više aktuelan.

- To nije realna opcija - kratko je prokomentarisao Tumbaković.

Poslednji komentari
  • Ekica Vreme: 01.02.2013 11:21h

    A sta si ti (Sloboda,Borac...) dobili od Zvezde? Pare? Zamalo...Sad Partizan nek plati sto su te ovi "dodjem ti" klubovi ispalili!? Licemeru....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP