Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODJECI SA MEČA RAD - PARTIZAN

Stojić: Odakle Karadžiću toliki stanovi po Beogradu?

Autor: P. V. | 21.10.2012 - 15:02:00h | Komentara: 2

Ranko Stojić, prvi čovek Rada, osvrnuo se na suđenje na subotnjem meču protiv Partizana, u kojem je njegov tim poražen 1:0.

Milan Karadžić

Karadžić je isključio Gorana Čaušića | Foto: A. Dimitrijević

Stojić nije okolišao, već je direktno upro prstom u glavnog arbitra sa tog meča Milana Karadžića. On kaže da su "građevinari" odmah po saznanju da će utakmicu suditi Karadžić tražili promenu arbitra ili garancije čelnika Saveza da "neće biti problema protiv Partizana".

- Obećali su nam iz FSS pošteno suđenje i ako je to što smo videli u subotu, onda im alal vera. Pojavila se bojazan kod nas, javno se priča da je Karadžić Partizanov sudija i morali smo da se zaštitimo. Podmeću nam klipove bez razloga, iako mnogima dajemo pozitivan primer - rekao je Stojić za "Sportski žurnal".

Na kraju, Stojić se zapitao:
 

- Čujem da Karadžić ima veliki broj stanova po Beogradu, čak i neke izdaje fudbalerima. Pitam se odakle… Primedbe su konkretne, crveni karton prevršio je meru, pre toga bio je očigledan prekršaj za nas.
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 21.10.2012 20:13h

    Ovo su ozbiljne optuzbe zbog kojih Stojic moze dobiti crveni karton,ali koji vodi direktno u aps.Nisam pristrasan i ne znam otkud coveku toliki stanovi,ako ih zaista ima,ali cini mi se da je to stvar za nedlezne drzavne organe a ne za fudbalske radnike.Uostalom, zar ne bismo mogli da se zapitamo otkud Stojicu novac za finansiranje fudbalskog kluba?I isli bismo tako u krug...

  • marko Vreme: 22.10.2012 08:50h

    za razliku od Karadzica gospodin Stojic je ceo zivot u fudbalu (za ove neobavestene i ne znalice)bio je i fudbalski golman u mladosti...a Karadzic sudi nasu ligu(mada kako sudi ni za nju nije).Zorane,mnogo toga je na nadleznim organima ali oni nista ne rade povodom toga,jer naravno,nekome tako odgovara te stoga fudbalski radnici moraju javno komentarisati ne bi li se neko setio da pokrene slucaj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP