Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DOBIO PONUDU

Stojković beži u Tursku!

Autor: Ekipa Alo! | 29.12.2012 - 07:10:00h | Komentara: 0

U srpskim fudbalskim krugovima poput bombe je odjeknula vest da Vladimir Stojković napušta Humsku i seli se u Tursku, gde će pojačati redove Mersina. Reprezentativni čuvar mreže koji je konstatno bio na meti navijača Crvene zvezde zbog odluke da krajem avgusta 2010. godine potpiše za Partizan iako se prethodno javno kleo da njegovim venama teče crveno-bela krv i da ni za milion evra ne bi obukao crno-beli dres, pošto je Zvezdino dete, očigledno je procenio da je došlo vreme da nastavi da živi normalnim životom.

Uživaće u porodičnim šetnjama pored mora: Porodica Stojković

Uživaće u porodičnim šetnjama pored mora: Porodica Stojković | Foto: Marko Metlaš

Stojke još od incidenta u Đenovi pred meč Italije i Srbije (12. oktobar 2010), kada su huligani pokušali da ga linčuju u autobusu, ne može mirno da prošeta gradom jer strahuje za sopstvenu bezbednost. MUP Srbije mu je zbog stalnih pretnji huligana dodelio obezbeđenje, koje ga čuva 24 časa dnevno, tako da mu je dosadio život „u kavezu“.


Odlukom da prihvati trogodišnji ugovor Mersina, koji se grčevito bori za opstanak u turskom elitnom društvu, Vladimir Stojković će se konačno rešiti pratnje telohranitelja, mirno će moći da prošeta gradom, ali i da uživa u čarima noćnog provoda.

Podsetimo, Stojković nije branio još od početka oktobra, kada je doživeo prelom ključne kosti u okršaju Partizana s Javorom, ali se nedavno potpuno oporavio i spreman je da posle zimske pauze stane među stative.

Finansijski detalji ugovora zasad nisu dostupni javnosti, mada se pouzdano zna da je u pitanju trogodišnji ugovor, kao i da bi u Partizanu trebalo da ga zameni talentovani Branimir Aleksić (21) iz subotičkog Spartaka. Takođe, čelnici kluba iz Humske navodno su spremni da se odreknu obeštećenja u znak zahvalnosti za sve što je Stojković učinio za klub u prethodnom periodu, uprkos pritiscima i pretnjama navijača Crvene zvezde da će ga ubiti.

Ljubiša Tumbaković: Voleo bih da Stojković ode!
I dok Vladimir Stojković za “Alo!” nije želeo da potvrdi da je njegov transfer u Mersin gotova stvar, sportski direktor Ljubiša Tumbaković je potvrdio da su dva kluba uveliko u fazi pregovora.
- Voleo bih da je sve završeno, ali nije. Vode se i dalje pregovori, sve je još u fazi upoznavanja sa uslovima - kratko će Tumba za “sportal”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP