Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VERMEZOVIĆ

Stop ludilu! Treba nam liga bivše Jugoslavije!

Autor: | 24.02.2013 - 08:45:00h | Komentara: 3

Ideju o regionalnoj fudbalskoj ligi već godinama koče potencijalni incidenti i nemogućnost da se garantuje bezbednost učesnika, međutim, trener Partizana Vladimir Vermezović veruje da bi uskoro moglo da se pokrene takmičenje nalik košarkaškoj ABA ligi.

Vladimir Vermezović

Vladimir Vermezović | Foto: FoNet

- Smatram da će razum da pobedi ludilo, već je vreme da to stane. Ja sam za, ali ne mogu da shvatim da je zaduženima za bezbednost, ne samo kod nas, glavni izgovor to da ne mogu da osiguraju učesnike, a to im je jedini zadatak. Možda za početak da se ide bez gostujućih navijača, mada kakav je to derbi Partizan-Hajduk, a da ne dođu jedni i drugi navijači? - rekao je Vermezović u intervjuu za Tanjug.


Domaći šampionat se nastavlja u utorak, Partizan predvodi karavan Jelen Superlige sa plus šest u odnosu na Crvenu zvezdu, ali za Vermezovića ta prednost ništa ne znači.

- Očekujem vruće proleće. Drago mi je da sam uspeo igračima da usadim u glavu da nemamo prednost i da krećemo od nule. Svaki meč je finale, imamo 15 takvih mečeva do kraja. Igrači su spremni da ponesu pritisak koji im se tovari na leđa. Nije lako biti igrač Partizana, velika je odgovornost. Ova ekipa ima snagu da osvoji šestu titulu u nizu i tako postavi neke vrlo visoke standarde - smatra Vermezović.

Šef struke srpskog šampiona svestan je značaja “malih” utakmica.

- Odluka o šampionu i o ispadanju iz lige pašće na, uslovno rečeno, malim mečevima. Ne vidim veliku razliku u kvalitetu između Partizana, Zvezde i ostalih timova. Jagodina je blizu, tu je Vojvodina, neugodan je Radnički iz Kragujevca, Javor, a da ne pričamo o nama trenutno najtežem mogućem rivalu, BSK-u iz Borče. Svaki sledeći meč je najteži. Definitivno će ovo proleće biti jedno od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina - zaključio je strateg Partizana.
Poslednji komentari
  • pop Vreme: 24.02.2013 11:17h

    daj bre ne lupaj...pa sve što je ušlo u regionalno takmičenje samo je urušilo i klubove i reprezentaciju bilo koji sport da je u pitanju.

  • Марко Ступар Vreme: 25.02.2013 01:53h

    Па лупа зато што је то јуДословенско спортско друштво ПартиЈзан.

  • Grobar - Australija Vreme: 25.02.2013 08:10h

    Vermez lupa kao I obicno. Ja bih tu regionalnu ligu, koju zagovaraju gazde par klubova I saveza, uporedio sa situacijom kada dileri I reketasi zarad veceg profita zele da prosire svoju radnu zonu na drugi deo grada.. U pitanju je cist interest pojedinih krugova a kvalitet fudbala je za njih ne vazan...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP