Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ADVOKAT PRESEKAO PRED POČETAK KVALIFIKACIJA ZA EP:

Subotić je završio sa Srbijom!

Autor: P. Milovanović | 02.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Srbija i Neven Subotić nemaju zajedničku budućnost! To je potvrdio selektor Dik Advokat, koji je, saopštavajući spisak igrača za kvalifikacione mečeve za EVRO 2016. sa Jermenijom (11. oktobar) i Albanijom (14. oktobar), rekao da štoper Borusije iz Dortmunda neće biti sa „orlovima“ dokle god je on šef stručnog štaba.

Dik Advokat

Dik Advokat | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Moj osećaj je da on ne želi da igra za Srbiju. Razmenili smo imejlove i poruke, posle toga je situacija daleko jasnija. Ako nije spreman da se posveti u pravoj meri reprezentaciji, onda je bolje da ostane u klubu i da nas ne remeti. Dok sam ja selektor, on više neće igrati - jasan je Holanđanin.
Sledeće misterija bio je Adem Ljajić. I ofanzivni vezista Rome je nestao sa spiska...


Operisan!

Dik Advokat na čelu ima zalepljen flaster, a kako saznajemo, radi se o jednoj lakšoj hirurškoj intervenciji koja je protekla u najboljem mogućem redu.

- Ljajić je dobar igrač, ali ima drugačiji mentalitet. Ne volim igrače koji nemaju dobar pristup i osećaj prema reprezentaciji. Onda je bolje da ostanu van nje - nastavio je Advokat.

I posle dva neočekivana precrtavanja, usledio je i jedan krajnje čudan poziv. Advokat je rešio da vrati Danka Lazovića (31) posle troipogodišnje reprezentativne pauze.

OTPISAN! Neven Subotić

OTPISAN! Neven Subotić | Foto: Mladen Šurjanac

 
- Pokušavam da nađem igrače koji kvalitetom mogu da pomognu. Znam Lazovića iz prošlosti, gledao sam ga protiv Totenhema i procenio da su njegova posvećenost, temperament i strast na visokom nivou. Sve to deluje obećavajuće i zato sam rešio da ga pozovem - zaključio je Advokat.
Povratnik u nacionalni tim Danko Lazović nije previše trošio reči na Advokatov poziv.

Povratak  Danka  Lazovića!

Povratak Danka Lazovića! | Foto: Marko Metlaš


- Imam važnu utakmicu sa Partizanom protiv Asterasa, pa ne bih sada da pričam o reprezentaciji - izjavio je Danko, koji je odluku o povlačenju doneo u martu 2011. godine pred kvalifikacioni meč za EVRO 2012. sa Severnom Irskom.

Advokat: Nisam pričao loše o vašoj zemlji!

Priličnu prašinu u Srbiji podigao je Advokatov intervju za holandske medije u kojem je on navodno pričao u negativnom kontekstu o srpskoj prestonici koju je nedavno upoznao. Ipak, Dik je objasnio da je čitava zbrka nastala zbog lošeg prevoda, te da on nije rekao ništa loše o Srbiji.
- Bio sam neprijatno iznenađen onim što sam pročitao, i kako je sve to prevedeno. Srbija je bila i ostala divna zemlja, a ja nisam glup da pričam loše o zemlji u kojoj radim. Rekao sam da su stadioni loši, a da se posle rata radi na popravljanju porušenog i da je za to potrebno vreme - iskren je Holanđanin.

ADVOKATOVI „ORLOVI“


Na spisku za kvalifikacione mečeve za EVRO 2016. našla su se 24 igrača: Golmani: Stojković, Brkić, Rajković. Odbrana: Basta, Ivanović, Kolarov, Nastasić, Rukavina, Tomović, D. Tošić, S. Mitrović. Sredina: Petrović, Matić, Gudelj, Jojić, Kuzmanović, Ignjovski. Napadači: Tadić, Marković, Đuričić, Z. Tošić, Đorđević, A. Mitrović, Lazović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP