Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ARBITRI NA HLAĐENJU

Sudijska komisija: Oštećeni Partizan i Zvezda!

Autor: S. R. | 08.04.2014 - 21:51:00h | Komentara: 3

Komisija za analizu suđenja FSS razmatrala je sporne situacije u Jelen Superligi, s posebnim osvrtom na utakmice Crvene zvezde i Partizana.

sudija

Sudija Darko Bogdanović

Zaključak je da su “večiti” oštećeni, za crveno-bele nije dosuđen čist jedanaesterac na gostovanju Spartaku u Subotici (2:1), dok su crno-beli oštećeni jer je sudija prekršaj van kaznenog prostora okarakterisao kao penal za Vojvodinu (1:1).
Komisija je najavila kazne za oba arbitra, Ninoslava Spasića i Darka Bogdanovića, s tim da Bogdanovića očekuje duža pauza u suđenju.
Takođe, Komisija je predložila otvaranje disciplinskog postupka protiv predsednika Partizana Dragana Đurića zbog komentara na račun predsednika FSS Tomislava Karadžića, predsednika Sudijske komisije Bogoljuba Stepanovića i predsednika Komisije za analizu suđenja Zdravka Jokića.
Komisija će pokrenuti postupak i protiv trenera crno-belih Marka Nikolića zbog niza izjava datih posle utakmcie sa Vojvodinom, a posebno zbog izgovorenih reči da je sudija “Bogdanović ispod ljudskog nivoa”.
Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 08.04.2014 23:24h

    Ja, kada bih napisao ovako pokvareni naslov ne bih izlazio na ulicu bar mesec dana. "Oštećeni i Partizan i Zvezda", koji bezobrazluk, bez objašnjenja da su Partizanu oduzeta dva boda! Sramota.

  • Nikola Vreme: 09.04.2014 11:18h

    @Rade A koliko je bodova oduzeto partizanu posle kazni za sudije koje su sudile utakmice Partizan -Novi Pazar i Cukaricki - Partizan a te sudije su takodje debelo kaznjene

  • TP Vreme: 10.04.2014 13:28h

    Briga sudiju što neće suditi neko vreme - namiraen je, a što su bodovi otišli - pojele maca, tako sudija nagrađen (možda i unapred, možda može i unucima biti) a jedan klub oštećen što može izgubiti prvenstvo i skoro istu dobit od sudije DARKA BOGDANOVIĆA. Hvala Darko, car si

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP