Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OČIGLEDNO

Sudijska komisija: Voždovac je oštećen

Autor: Fonet | 25.11.2013 - 12:42:00h | Komentara: 1

Član Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Đorđe Žutić izjavio je da je očigledno da je sudija Miodrag Gogić napravio greške na štetu Voždovca u meču sa Partizanom.

Miodrag Gogić Miloš Jojić

Pogrešio je: Miodrag Gogić (levo) | Foto: M. Metlaš

- Sudija Gogić je pogrešio, Petrović je igrao rukom želeći da ga lopta ne preskoči. Odluku o tome koliko će biti kažnjen doneće Sudijska komisija kada stigne sav materijal sa utakmice. Skoro je sigurno da neće suditi u sledećem kolu - rekao je Žutić za B92.
Fudbaleri Voždovca poraženi su od Partizana na Vračaru sa 1:0, a u sudijskoj nadoknadi igrač crno-belih Nemanja Petrović igrao je rukom u kaznenom prostoru, ali sudija Gogić nije dosudio penal.
Domaći fudbaleri su se u nekoliko navrata žalili na odluke arbtitra tokom meča i tražili udarce sa bele tačke. Posle utakmice Trener Voždovca Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa nije mogla da se bori protiv
mnogobrojnijeg protivnika.
- Igrali smo odlično, ali ne možemo protiv 12, 13, 15 ili 17, ne znam koliko ih je bilo, jako je teško pobediti - rekao je Lalatović posle utakmice.
Ovim povodom oglasila se i Crvena zvezda koja je u saopštenju istakla da "sudijska krađa na utakmici Voždovac ­ - Partizan samo pokazuje kakva je lakrdija domaća fudbalska liga".
Poslednji komentari
  • nikola Vreme: 25.11.2013 19:59h

    Evo gde nam je fudbal kad član sudiske komisije neki ŽUTIĆ tvrdi da je bio penal za voždovac dali nezna ili vrši propagandu u pravilniku stoji da je penal: kada igrač namerno udara loptu, a ne kad ga udara lopta što je bilo na pomenutoj utakmici .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP