Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HUMANITARNI MEČ VETERANA SRBIJE I „KOCKASTIH” 5. SEPTEMBRA

Šuker predvodi Hrvate u Nišu!

Autor: B. Janačković | 20.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Fudbalski veterani Srbije i Hrvatske odigraće humanitarni meč 5. septembra na stadionu „Čair” u Nišu. Detalje oko odigravanja pomenute utakmice ugovorili su Branko Tušek, savetnik predsednika Hrvatske Ive Josipovića za humanitarna i sportska pitanja, i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Davor  Šuker

Davor Šuker | Foto: AP

-Na „Čairu“ 5.septembra dočekujemo „Humane zvezde Hrvatske“ ekipu sastavljenu od nekadašnjih proslavljnih fudbalera, olimpijaca i javnih ličnosti koji će snage odmeriti sa srpskim fudbalskim veteranima. Do sada su odigrali 58 utakmica i uvek je prihod bio namenjen deci sa posebnim potrebama. Tako će biti i ovoga puta, a ustanovu kojoj će biti namenjena sredstva odredićemo naknadano - izjavio je gradonačelnik Perišić.


U timu „kockastih” naći će se dobro poznata imena iz sveta fudbala: Velimir Zajec, Davor Šuker, Goran Vlaović, Dubravko Šimenc i mnogi drugi poznati hrvatski sportisti.

S druge strane ekipu fudbalskih veterana Srbije čine nekadašnji fudbaleri koji su uglavnom tokom osamdesetih godina bili članovi tadašnjih fudbalskih prvoligaša. Očekuje se da će se u srpskom timu naći Dejan Rambo Petković, Savo Milošević. Najavljen je i dolazak Zorana Bate Mirković, koji je ostao upamćen po potezu iz 1999. godine, kada je na „Maksimiru” uhvatio Roberta Jarnija u predelu genitalija, kao i još nekih legendi srpskog fudbala.
Poslednji komentari
  • Force Vreme: 21.08.2013 03:34h

    Svaka čast za humatiranu utakmicu,neki su bili neljudi pa su odbili.Ovi idioti iz našeg saveza setili su se barem ovako da pozovu Ramba Petkovića,legendarni fudbaler je zaslužio barem 60 utakmica za reprezentaciju ali doke je god nekih u savezu uvek ćebiti mesta za Šćepovića,pre koju godinu za Ognjanovića,Đokića,Despotovića i tako neke igrače koje se naravno niko ne seća.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP