Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAD I MI TAK' KAŽEMO

Šuker: Voleo bih da Hrvati ne zvižde dok traje "Bože pravde"!

Autor: Tanjug | 12.03.2013 - 12:08:00h | Komentara: 0

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker očekuje da duel sa Srbijom na "Maksimiru" protekne u normalnoj atmosferi i istakao da bi voleo da uoči meča niko ne zviždi himni "Bože pravde".

Davor Šuker

Prijatelj sa Karadžićem i Lakovićem: Davor Šuker | Foto: Reuters

- Očekujem pravi sportski meč, da prođe onako kako žele obe ekipe. Vodilje su nam fer plej i respekt, hoćemo da se ogradimo od svih huligana. Kao što će biti nama ovde, biće nam i u Beogradu. Utakmica se igra za tri boda, mi smo u malo boljoj poziciji. Garantujem da će meč proći u sportskoj borbi. Voleo bih da imam zlatni štapić, da se ne zviždi srpskoj himni, ali na kraju, možda se zviždi i kad igraju Engleska i Francuska - rekao je Šuker u intervjuu Tanjugu.

On je istakao da u predstojećem duelu uloga favorita pripada Hrvatskoj, ali da to ne mora ništa da znači.

- Na ovoj utakmici smo mi favoriti, ali na papiru. To moraš da opravdaš na terenu. Svi koji smo u fudbalu znamo da to ništa ne znači, može da dođe jedna lopta, jedan udarac i da izgubiš utakmicu. Mi želimo da što pre overimo vizu za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Igramo kod kuće, očekujemo tri boda, ali svesni smo i šta će pokušati da urade gosti i selektor Mihajlović - naveo je on.

Predsednik HNS naveo je da ima odličnu saradnju sa kolegama iz FSS.

- Tomislav Karadžić i Zoran Laković su moji prijatelji, radimo na istom problemu koji povezuje naše dve zemlje, a to je da smo u grupi sa Turskom i Poljskom. Mislim da moramo što pre da izađemo. Poseta gospodina Surkisa je vrlo bitna da damo poruku, da želimo da iskorenimo huliganizam. Grupe koje žele da imaju stadione pod svojom kontrolom neće proći. To moramo mi kao čelni ljudi da kažemo, u tome ćemo sigurno da pobedimo.

A, za razliku od Šukera, Eduardu da Silvu, napadaču "vatrenih" jedna od asocijacija na meč sa Srbima su i porušeni gradovi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP